Saba Tümer Tanınmaz Hale Geldi

Son hali sevenlerini korkuttu

  1. Kahkaha kadın Saba Tümer, son haliyle korkunç bir hale geldi, boyunlukla görünce sevenleri iyice korkuttu.

    Kahkaha kadın Saba Tümer, son haliyle korkunç bir hale geldi, boyunlukla görünce sevenleri iyice korkuttu.

  2. Kahkahasıyla bulunduğu her yeri şenlendiren Saba Tümer'i sürekli gülen yüzü ve bakımlı haliyle görmeye alışık olan hayranları son halini görünce korktu.

    Kahkahasıyla bulunduğu her yeri şenlendiren Saba Tümer'i sürekli gülen yüzü ve bakımlı haliyle görmeye alışık olan hayranları son halini görünce korktu.

  3. Nişantaşı'ndaki bir özel hastaneden çıkarken görüntülenen Saba Tümer'in son halinin yanı sıra boynunda bir de boyunluk olunca sevenleri güzel sunucu için oldukça endişelendi.

    Nişantaşı'ndaki bir özel hastaneden çıkarken görüntülenen Saba Tümer'in son halinin yanı sıra boynunda bir de boyunluk olunca sevenleri güzel sunucu için oldukça endişelendi.

  4. 48 yaşındaki başarılı sunucu, son hali hakkında ise Sözcü'nün haberine göre, "Vertigo olmuşum, sürekli 360 derece dönüyorum. Ekranlara çok dönmek istiyorum, o yüzden hasta oldum herhalde" açıklamasında bulundu.

    48 yaşındaki başarılı sunucu, son hali hakkında ise Sözcü'nün haberine göre, "Vertigo olmuşum, sürekli 360 derece dönüyorum. Ekranlara çok dönmek istiyorum, o yüzden hasta oldum herhalde" açıklamasında bulundu.

  5. Ünlü sunucu, vertigo (baş dönmesi) hastalığından dolayı düşme tehlikesine karşın boyunluk kullanmaya başladığını söyledi. Tümer, "Dengemi bulamıyorum. Önlem amaçlı taktım" dedi.

    Ünlü sunucu, vertigo (baş dönmesi) hastalığından dolayı düşme tehlikesine karşın boyunluk kullanmaya başladığını söyledi. Tümer, "Dengemi bulamıyorum. Önlem amaçlı taktım" dedi.

  6. Son hali sevenlerini korkuttu Saba Tümer tanınmaz hale geldi    Doğum yapan ünlü bir isimle de aynı hastanede olduğunu öğrenen Saba Tümer, anne olma konusundaki düşüncelerini ise şu sözlerle dile getirdi:    -"Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum, çok büyük sorumluluk. Belki evlat edinmeyi düşünebilirim."

    Son hali sevenlerini korkuttu Saba Tümer tanınmaz hale geldi Doğum yapan ünlü bir isimle de aynı hastanede olduğunu öğrenen Saba Tümer, anne olma konusundaki düşüncelerini ise şu sözlerle dile getirdi: -"Ben çocuk sahibi olmak istemiyorum, çok büyük sorumluluk. Belki evlat edinmeyi düşünebilirim."