2019'Un Öne Çıkan Magazin Haberleri

2019 yılı magazin gündemi açısından da oldukça yoğun geçti. Polemikler, küslükler, sevinçler... 2020 yılına girmeden önce 2019 yılına damgasını vuran magazin haberlerini sizler için derledik.

  1. 1) DEMET AKALIN - BERKAY ŞAHİN / SAAT POLEMİĞİ

    1) DEMET AKALIN - BERKAY ŞAHİN / SAAT POLEMİĞİ

  2. Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Berkay, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in bir hareketiyle tümden bozuldu.

    Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Berkay, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'in bir hareketiyle tümden bozuldu.

  3. Özlem Ada Şahin, Demet Akalın'ın kendisine aldığı saati, mağazaya götürüp iade etti. Karşılığında da saatin parasını aldı. Bu durumu öğrenen Akalın ise ipleri kopardı. Ve iki şarkıcının arası tamamen koptu.

    Özlem Ada Şahin, Demet Akalın'ın kendisine aldığı saati, mağazaya götürüp iade etti. Karşılığında da saatin parasını aldı. Bu durumu öğrenen Akalın ise ipleri kopardı. Ve iki şarkıcının arası tamamen koptu.

  4. 2) ACUN ILICALI - ZUHAL TOPAL VE SEDA SAYAN POLEMİĞİ / YEMEKTEYİZ

    2) ACUN ILICALI - ZUHAL TOPAL VE SEDA SAYAN POLEMİĞİ / YEMEKTEYİZ

  5. Oyuncu Zuhal Topal, yurt dışından format haklarını satın aldığı Momsters yarışmasını, Sofrada adıyla yayına getirmeye başladı. Bu durum, Yemekteyiz'in yapımcısı Acun Ilıcalı'yı harekete geçirdi.

    Oyuncu Zuhal Topal, yurt dışından format haklarını satın aldığı Momsters yarışmasını, Sofrada adıyla yayına getirmeye başladı. Bu durum, Yemekteyiz'in yapımcısı Acun Ilıcalı'yı harekete geçirdi.

  6. Acun Ilıcalı, Fox TV yönetimini ve yapımcı şirketi Yemekteyiz formatını taklit etmekle suçladı. Taraflar arasında polemik büyüyünce, süreç yargıya taşındı.

    Acun Ilıcalı, Fox TV yönetimini ve yapımcı şirketi Yemekteyiz formatını taklit etmekle suçladı. Taraflar arasında polemik büyüyünce, süreç yargıya taşındı.

  7. 3) SEDA SAYAN - ZUHAL TOPAL / İZDİVAÇ

    3) SEDA SAYAN - ZUHAL TOPAL / İZDİVAÇ

  8. Bir dönem izdivaç programı sunan ikili arasında, damat adayı Zekeriya Atak sebebiyle polemik yaşanmıştı. Atak, Topal'ın programında 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız.' diyerek stüdyoyu terk etmişti. Atak, daha sonra kendisini Seda Sayan'ın o dönemdeki sevgilisi Erkan Çelik'in 4 bin 350 TL karşılığında azmettirdiğini iddia etmişti. Görülen mahkeme sonucunda, Çelik'in Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.

    Bir dönem izdivaç programı sunan ikili arasında, damat adayı Zekeriya Atak sebebiyle polemik yaşanmıştı. Atak, Topal'ın programında 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız.' diyerek stüdyoyu terk etmişti. Atak, daha sonra kendisini Seda Sayan'ın o dönemdeki sevgilisi Erkan Çelik'in 4 bin 350 TL karşılığında azmettirdiğini iddia etmişti. Görülen mahkeme sonucunda, Çelik'in Atak'ı suç işlemeye azmettirdiği ispatlandı.

  9. 4) HANDE YENER - POP MÜZİK DÜNYASI / POP - RAP MZÜİK REKABETİ

    4) HANDE YENER - POP MÜZİK DÜNYASI / POP - RAP MZÜİK REKABETİ

  10. Aleyna Tilki, rap müziğin ön plana çıkmasıyla ilgili olarak Hande Yener'in, 'Rap pop müziği öldürdü.' açıklamasına karşılık olarak,' Rap popu öldürmedi. Popçular şarkı yapmadı.' yanıtını verdi. Bu durum, popçuları harekete geçirdi. Herkes, bunun geçici bir süreç olduğunu söyledi.

    Aleyna Tilki, rap müziğin ön plana çıkmasıyla ilgili olarak Hande Yener'in, 'Rap pop müziği öldürdü.' açıklamasına karşılık olarak,' Rap popu öldürmedi. Popçular şarkı yapmadı.' yanıtını verdi. Bu durum, popçuları harekete geçirdi. Herkes, bunun geçici bir süreç olduğunu söyledi.

  11. 5) MİCHAEL KUYUCU - MURAT DALKILIÇ / DETONE POLEMİĞİ

    5) MİCHAEL KUYUCU - MURAT DALKILIÇ / DETONE POLEMİĞİ

  12. Ünlü radyocu Michael Kuyucu, Twitter'den şarkıcı Alpay'ın Gitme şarkısını paylaşıp Murat Dalkılıç hakkında bir dizi tweet attı. Kuyucu, Dalkılıç'a yorumculuk öğrenmesini söyleyip çıktığı yayınlarda goy goy yaptığını iddia etti. Dalkılıç ise bu duruma sinirlenip aynı portal üzerinden Kuyucu'ya, sen çok oldun artık sözleriyle tepki gösterdi.

    Ünlü radyocu Michael Kuyucu, Twitter'den şarkıcı Alpay'ın Gitme şarkısını paylaşıp Murat Dalkılıç hakkında bir dizi tweet attı. Kuyucu, Dalkılıç'a yorumculuk öğrenmesini söyleyip çıktığı yayınlarda goy goy yaptığını iddia etti. Dalkılıç ise bu duruma sinirlenip aynı portal üzerinden Kuyucu'ya, sen çok oldun artık sözleriyle tepki gösterdi.

  13. 5) EMRE KAYA - DEMET AKALIN / BESTE POLEMİĞİ

    5) EMRE KAYA - DEMET AKALIN / BESTE POLEMİĞİ

  14. Şarkıcı Emre Kaya, Demet Akalın'a küs olduğunu ve artık o'na beste vermeyeceğini çünkü kendisine hakaret ettiğini söyledi. Akalın da Kaya'nın, ismini anarak kendisine manşet çıkardığını iddia etti. Bunun üzerine Kaya'dan, sen kimsin de seni anıp manşet çıakracağım yanıtı geldi.

    Şarkıcı Emre Kaya, Demet Akalın'a küs olduğunu ve artık o'na beste vermeyeceğini çünkü kendisine hakaret ettiğini söyledi. Akalın da Kaya'nın, ismini anarak kendisine manşet çıkardığını iddia etti. Bunun üzerine Kaya'dan, sen kimsin de seni anıp manşet çıakracağım yanıtı geldi.

  15. 6) DEMET AKALIN - ESER YENENLER / NEFRET POLEMİĞİ

    6) DEMET AKALIN - ESER YENENLER / NEFRET POLEMİĞİ

  16. Demet Akalın, Murat Boz ve ihanet haberlerinde adı geçen Eser Yenenler için, o'nu sevmediğine yönelik bir tweet attı. Bu tweet'e aylar sonra Eser Yenenler'den bir röportaj üzerinden yanıt geldi. Akalın ise bu cevaba, nefret güzel bir şey değil sözleriyle cevap verdi.

    Demet Akalın, Murat Boz ve ihanet haberlerinde adı geçen Eser Yenenler için, o'nu sevmediğine yönelik bir tweet attı. Bu tweet'e aylar sonra Eser Yenenler'den bir röportaj üzerinden yanıt geldi. Akalın ise bu cevaba, nefret güzel bir şey değil sözleriyle cevap verdi.

  17. 7) FAZIL SAY - HAKAN HATİPOĞLU / ÜNLÜLÜK POLEMİĞİ

    7) FAZIL SAY - HAKAN HATİPOĞLU / ÜNLÜLÜK POLEMİĞİ

  18. Ünlü piyanist Fazıl Say, sanatla ilgili bir paylaşım yaptığında Instagram beğenilerinin düştüğünü söyledi. Bu yazıya, Hakan Hatipoğlu'ndan, 'Benim de Kandil paylaşımlarımda böyle oluyor.' açıklaması geldi. Say ise Hakan'a, 'Siz ne işle uğraşıyorsunuz?' sorusunu yöneltti.

    Ünlü piyanist Fazıl Say, sanatla ilgili bir paylaşım yaptığında Instagram beğenilerinin düştüğünü söyledi. Bu yazıya, Hakan Hatipoğlu'ndan, 'Benim de Kandil paylaşımlarımda böyle oluyor.' açıklaması geldi. Say ise Hakan'a, 'Siz ne işle uğraşıyorsunuz?' sorusunu yöneltti.

  19. Bu cevaba sinirlenen Hatipoğlu, Say'ın sorusunu iyi niyetli bulmadığını söyledi. Ünlü piyanist ise Hatipoğlu'na 'ajitasyon yapma' diyerek karşılık verdi.

    Bu cevaba sinirlenen Hatipoğlu, Say'ın sorusunu iyi niyetli bulmadığını söyledi. Ünlü piyanist ise Hatipoğlu'na 'ajitasyon yapma' diyerek karşılık verdi.

  20. 8) FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'İN OĞULLARI

    8) FAHRİYE EVCEN VE BURAK ÖZÇİVİT'İN OĞULLARI

  21. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan, dünyaya geldi. Evcen, oğlunun fotoğrafını geçtiğimiz haftalarda ilk kez paylaştı. Karan Bebek, yakışıklı bulunarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan, dünyaya geldi. Evcen, oğlunun fotoğrafını geçtiğimiz haftalarda ilk kez paylaştı. Karan Bebek, yakışıklı bulunarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

  22. 9) HALUK BİLGİNER / IEMMY

    9) HALUK BİLGİNER / IEMMY

  23. Usta aktör Haluk Bilginer, rol aldığı internet dizisi Şahsiyet'teki rolüyle, Emmy ödüllerinin Uluslararası kolu IEMMY'den En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Bilginer, bu başarısıyla sanat alanında milli bir gurur yaşattı.

    Usta aktör Haluk Bilginer, rol aldığı internet dizisi Şahsiyet'teki rolüyle, Emmy ödüllerinin Uluslararası kolu IEMMY'den En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Bilginer, bu başarısıyla sanat alanında milli bir gurur yaşattı.