Samsung'un Yeni Amiral Telefonu Resmen Ortaya Çıktı!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral telefonu resmen ortaya çıktı!

  1. Aylardır tüm dünyadan sır gibi saklanan telefon nihayet gün yüzüne çıktı. İşte Samsung'un bu yıla damga vurması beklenen yeni amiral telefonunun ilk görüntüleri ve özellikleri...

    Aylardır tüm dünyadan sır gibi saklanan telefon nihayet gün yüzüne çıktı. İşte Samsung'un bu yıla damga vurması beklenen yeni amiral telefonunun ilk görüntüleri ve özellikleri...

  2. Galaxy S20 serisi bu kez tamamen farklı ekran kavisleri ile karşımıza çıkacak. Düz ekran, hafif kavisli ekran ve tam kavisli ekran şeklinde bir farklılaşmaya gidilmiş.

    Galaxy S20 serisi bu kez tamamen farklı ekran kavisleri ile karşımıza çıkacak. Düz ekran, hafif kavisli ekran ve tam kavisli ekran şeklinde bir farklılaşmaya gidilmiş.

  3. Snapdragon 865 veya Exynos 9830 yonga seti barındıran model 12GB RAM ile destekleniyor. Depolama tarafında ise 128GB/256GB seçenekleri var ancak hafıza kartı desteği olmayacağı ifade ediliyor. 4000mAH kapasiteli batarya hızlı şarj ile desteklenirken ana kameranın da 12MP çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor.

    Snapdragon 865 veya Exynos 9830 yonga seti barındıran model 12GB RAM ile destekleniyor. Depolama tarafında ise 128GB/256GB seçenekleri var ancak hafıza kartı desteği olmayacağı ifade ediliyor. 4000mAH kapasiteli batarya hızlı şarj ile desteklenirken ana kameranın da 12MP çözünürlüğünde olacağı belirtiliyor.

  4. Galaxy S20+ modeli çıtayı biraz daha yukarı çekiyor. 6.7 inçlik Dynamic AMOLED ekran yanında diğer özellikler aynı. Ekranın hafif kavisli olduğu ifade ediliyor. Kameranın ise telefoto lense sahip olması bekleniyor. Yine batarya tarafında 4500mAh kapasite ve 45W hızlı şarj olacak.

    Galaxy S20+ modeli çıtayı biraz daha yukarı çekiyor. 6.7 inçlik Dynamic AMOLED ekran yanında diğer özellikler aynı. Ekranın hafif kavisli olduğu ifade ediliyor. Kameranın ise telefoto lense sahip olması bekleniyor. Yine batarya tarafında 4500mAh kapasite ve 45W hızlı şarj olacak.