Çin'deki Salgından En Son Görüntüler

İnsanlar hastalığa yakalanmamak için aldıkları önlemler dikkat çekti. İşte Coronavirüsü ile savaşan Çin'den son dakika haberleri...

  1. Yeni tip coronavirüsü ile ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

    Yeni tip coronavirüsü ile ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor.

  2. Şu ana kadar virüsten dolayı yaşanan ölümlerin sayısı 200'ü aşmış durumda, 9 bin 800 enfekte insan var....

    Şu ana kadar virüsten dolayı yaşanan ölümlerin sayısı 200'ü aşmış durumda, 9 bin 800 enfekte insan var....

  3. Çin'i etkileyen ve dünyaya yayılan virüsle ilgili şu ana kadar bir aşı geliştirilemedi. 50 milyona yakını karantina altında olan Çin'de insanlar kendilerini korumak için yeni yöntemler geliştiriyor.

    Çin'i etkileyen ve dünyaya yayılan virüsle ilgili şu ana kadar bir aşı geliştirilemedi. 50 milyona yakını karantina altında olan Çin'de insanlar kendilerini korumak için yeni yöntemler geliştiriyor.

  4. MASKELERİ BUHARLAŞTIRIP KULLANIYORLAR  Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran bu görüntüler Hong Kong'da bir gencin virüsle mücadelesinde yaptıklarını gösteriyor.

    MASKELERİ BUHARLAŞTIRIP KULLANIYORLAR Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran bu görüntüler Hong Kong'da bir gencin virüsle mücadelesinde yaptıklarını gösteriyor.

  5. Salgından korunmak isteyenler kullandıkları cerrahi yüz maskelerini dezenfekte etmek için bir wok tava içerisinde buharlaştırmaya çalışıyor.

    Salgından korunmak isteyenler kullandıkları cerrahi yüz maskelerini dezenfekte etmek için bir wok tava içerisinde buharlaştırmaya çalışıyor.

  6. PET ŞİŞE, POŞET, KASK...  Çaresiz havayolu yolcuları, plastik şişeler, motosiklet kaskları, poşetler kullanarak kendilerini ölümcül coronavirüsünden korumaya çalışıyor.

    PET ŞİŞE, POŞET, KASK... Çaresiz havayolu yolcuları, plastik şişeler, motosiklet kaskları, poşetler kullanarak kendilerini ölümcül coronavirüsünden korumaya çalışıyor.

  7. Dünya genelinde birçok havayolu şirketi coronavirüsü nedeniyle Çin uçuşlarını durdurmuş durumda. En son İngiliz hava yolları British Airways (BA), yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı.

    Dünya genelinde birçok havayolu şirketi coronavirüsü nedeniyle Çin uçuşlarını durdurmuş durumda. En son İngiliz hava yolları British Airways (BA), yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgını nedeniyle Çin'e tüm uçuşlarını durdurma kararı aldı.

  8. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ise insanların salgından ne kadar korktukları ve virüs konusunda çaresiz olduklarını gözler önüne seriyor.

    Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ise insanların salgından ne kadar korktukları ve virüs konusunda çaresiz olduklarını gözler önüne seriyor.

  9. Fotoğraflarda insanların kafalarına plastik şişe geçirdiği, çocuklarını poşete sardıkları görülüyor.

    Fotoğraflarda insanların kafalarına plastik şişe geçirdiği, çocuklarını poşete sardıkları görülüyor.

  10. Şanghay'dan Perth'e giden uçuşta, bir adam kendini ölümcül virüsten korumak için motosiklet kaskı takmış halde görüntülendi. Aynı uçuşta olan bazı yolcular insanların hepsinin en azından yüz maskesi taktığını ve uçağın yere indikten hemen sonra spreylerle dezenfekte edildiğini söyledi.

    Şanghay'dan Perth'e giden uçuşta, bir adam kendini ölümcül virüsten korumak için motosiklet kaskı takmış halde görüntülendi. Aynı uçuşta olan bazı yolcular insanların hepsinin en azından yüz maskesi taktığını ve uçağın yere indikten hemen sonra spreylerle dezenfekte edildiğini söyledi.

  11. ÖLÜMLER 200'Ü AŞMIŞ DURUMDA  Çin'de, yolcuların yüz maskesi giymedikleri takdirde herhangi bir toplu taşıma aracına binilmesine izin verilmiyor. Coronavirüsü nedeniyle 200'ün üzerinde insan yaşamını yitirdi.

    ÖLÜMLER 200'Ü AŞMIŞ DURUMDA Çin'de, yolcuların yüz maskesi giymedikleri takdirde herhangi bir toplu taşıma aracına binilmesine izin verilmiyor. Coronavirüsü nedeniyle 200'ün üzerinde insan yaşamını yitirdi.

  12. Yaşanan ölümler giderek artıyor. Virüs şu ana kadar 9 bin 800 insana bulaşmış durumda.

    Yaşanan ölümler giderek artıyor. Virüs şu ana kadar 9 bin 800 insana bulaşmış durumda.

  13. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ ACİL DURUM İLAN ETTİ  Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün yapılan açıklamada, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınıyla ilgili "uluslararası kamu sağlığı acil durumu" ilan edildiğini duyurdu.

    DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ ACİL DURUM İLAN ETTİ Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dün yapılan açıklamada, Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınıyla ilgili "uluslararası kamu sağlığı acil durumu" ilan edildiğini duyurdu.

  14. Örgütün merkezinde TSİ 15.30'da başlayan toplantıda, "Koronavirüs salgınının küresel bir sağlık tehdidi" olup olmadığı konusu, 23 Ocak'taki toplantının ardından yeniden ele alındı.

    Örgütün merkezinde TSİ 15.30'da başlayan toplantıda, "Koronavirüs salgınının küresel bir sağlık tehdidi" olup olmadığı konusu, 23 Ocak'taki toplantının ardından yeniden ele alındı.

  15. Ghebreyesus, burada yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınına yönelik "Uluslararası Kamu Sağlığı Acil Durumu (PHEIC)" ilan ettiklerini bildirdi.

    Ghebreyesus, burada yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınına yönelik "Uluslararası Kamu Sağlığı Acil Durumu (PHEIC)" ilan ettiklerini bildirdi.