Telefonunuzda Flaş Işığının Gizli Özelliği

iPhone'lar dahil tüm telefonlarda kullanıcıların yararlanabildiği fener uygulamasının pek bilinmeyen bir özelliği var!

  1. Kullandığınız telefonun flaşını açtığınızda aslında bilmediğiniz çok önemli bir şey var! İşte telefonların öğrendiğinizde çok şaşıracağınız gizli kalan özellikleri...

    Kullandığınız telefonun flaşını açtığınızda aslında bilmediğiniz çok önemli bir şey var! İşte telefonların öğrendiğinizde çok şaşıracağınız gizli kalan özellikleri...

  2. Yeni iOS sürümleriyle birlikte kullanıcılar artık fener uygulamasını sağ üst ekrandan parmaklarını aşağı indirdiklerinde karşılarına çıkan menüden açabiliyor. Önce ilgili menüyü açıp fener simgesine 'sertçe' dokunuyoruz.

    Yeni iOS sürümleriyle birlikte kullanıcılar artık fener uygulamasını sağ üst ekrandan parmaklarını aşağı indirdiklerinde karşılarına çıkan menüden açabiliyor. Önce ilgili menüyü açıp fener simgesine 'sertçe' dokunuyoruz.

  3. Fener uygulamasına normal dokunduğunuzda fener otomatik olarak flaş ışığını açıyor. Ancak sertçe dokunduğunuzda işler değişiyor ve ardından ekrana böyle bir seçenek geliyor.

    Fener uygulamasına normal dokunduğunuzda fener otomatik olarak flaş ışığını açıyor. Ancak sertçe dokunduğunuzda işler değişiyor ve ardından ekrana böyle bir seçenek geliyor.

  4. Bu ekran karşınıza geldiğinde yapmanız gereken tek şey seviyeyi belirlemek elbette. Siz yavaş yavaş yukarı doğru beyaz rengi çıkardıkça aslında bakın ne oluyor?

    Bu ekran karşınıza geldiğinde yapmanız gereken tek şey seviyeyi belirlemek elbette. Siz yavaş yavaş yukarı doğru beyaz rengi çıkardıkça aslında bakın ne oluyor?

  5. Yanan flaşın parlaklığı artıyor. Yani fenerinizin daha çok aydınlatmasını istiyorsanız bu ayardaki kutular tamamen beyaz olmalı.

    Yanan flaşın parlaklığı artıyor. Yani fenerinizin daha çok aydınlatmasını istiyorsanız bu ayardaki kutular tamamen beyaz olmalı.