Kimse Ne Olduğunu Bilmiyor! Korkutan Görüntü...

Kimse ne olduğunu bilmiyor! Korkutan görüntü...

  1. Zambiya'da bir AVM'nin üzerinde beliren 100 metrelik cisim korkuya neden oldu    Zambiya'nın Kitwe kentinde bir AVM'nin üzerinde görüldüğü iddia edilen bu görüntü panik yarattı. Gökyüzünde beliren insana benzer bir şekil halkı korkuttu. Yerden yaklaşık 100 metre yukarıda olan şeklin ne olduğu önce anlaşılamadı.

    Zambiya'da bir AVM'nin üzerinde beliren 100 metrelik cisim korkuya neden oldu Zambiya'nın Kitwe kentinde bir AVM'nin üzerinde görüldüğü iddia edilen bu görüntü panik yarattı. Gökyüzünde beliren insana benzer bir şekil halkı korkuttu. Yerden yaklaşık 100 metre yukarıda olan şeklin ne olduğu önce anlaşılamadı.

  2. Yüzüstü duran ve kolları yanlarından sarkan bir insana benzeyen gizemli şekil yarım saat kadar görüldükten sonra kayboldu.

    Yüzüstü duran ve kolları yanlarından sarkan bir insana benzeyen gizemli şekil yarım saat kadar görüldükten sonra kayboldu.

  3. İnternette dolaşan bazı iddialara göre cismin bir uçurtma olduğu ve fotoğrafa montajlandığı söyleniyor.

    İnternette dolaşan bazı iddialara göre cismin bir uçurtma olduğu ve fotoğrafa montajlandığı söyleniyor.

  4. 2014 yılı Ağustos ayında kaydedilen videoda ABD'li ünlü bilim adamı Boyd Bushman bu merkezde mühendis olarak çalışırken gizlice ele geçirilmiş uzaylıların fotoğraflarını yayınladı.

    2014 yılı Ağustos ayında kaydedilen videoda ABD'li ünlü bilim adamı Boyd Bushman bu merkezde mühendis olarak çalışırken gizlice ele geçirilmiş uzaylıların fotoğraflarını yayınladı.

  5. Bushman ABD'li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen Area 51 merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim insanının varlığına şahit olduğunu söyledi.

    Bushman ABD'li yetkililer tarafından sürekli inkar edilen Area 51 merkezini gördüğünü ve orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim insanının varlığına şahit olduğunu söyledi.

  6. Boyd Bushman çekilen fotoğrafları delil olarak göstererek kayıt altına aldığı videoda Area 51 merkezinde ele geçirilen uzaylıların 2 tür olduğuna işaret etti.

    Boyd Bushman çekilen fotoğrafları delil olarak göstererek kayıt altına aldığı videoda Area 51 merkezinde ele geçirilen uzaylıların 2 tür olduğuna işaret etti.