ATV'nin Kuruluş Osman'ını Yakan Haber

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan dizi Kuruluş Osman'a büyük bi rakip geliyor. TRT 1 ekranlarında Selçuklu Devleti'ni anlatan yeni bir dizi çekilecek. Diziyi ise Diriliş Ertuğrul'un yazan isimlerden biri olan Serdar Özonalan kaleme alacak.

  1. İlk bölümü ile seyirciden tam not alan ATV'nin gözde dizisi Kuruluş Osman'a sıkı bir rakip geliyor. Şanlı Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman sezonun en ses getiren yapımlarında biri oldu.

    İlk bölümü ile seyirciden tam not alan ATV'nin gözde dizisi Kuruluş Osman'a sıkı bir rakip geliyor. Şanlı Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu anlatan ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman sezonun en ses getiren yapımlarında biri oldu.

  2. Başarılı oyuncu Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi yayınlandığı gün haftanın en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Pandemi dönemimde birçok dizinin sekteye uğramasını da fırsat bilen Kuruluş Osman ATV'nin eyting listelesinde yüzünü güldürmeyi başardı.

    Başarılı oyuncu Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizi yayınlandığı gün haftanın en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Pandemi dönemimde birçok dizinin sekteye uğramasını da fırsat bilen Kuruluş Osman ATV'nin eyting listelesinde yüzünü güldürmeyi başardı.

  3. TRT ekranlarında Nizamı Alem isimli yeni bir dizi başlıyor. Ülkede ve dünyada nizamı sağlamak, düzeni yeniden kurmak ve inşa etmek anlamlarına gelen Nizamı Alem Selçuklu dönemini anlatan bir dizi olacak.

    TRT ekranlarında Nizamı Alem isimli yeni bir dizi başlıyor. Ülkede ve dünyada nizamı sağlamak, düzeni yeniden kurmak ve inşa etmek anlamlarına gelen Nizamı Alem Selçuklu dönemini anlatan bir dizi olacak.

  4. elçuklu Devleti’nin hem Anadolu’ya hem de bölgeye hakim olan düzenini anlatacak olan Nizamı Alem dizisini Diriliş Ertuğrul'un senaristlerinden Serdar Özonalan kaleme alacak.

    elçuklu Devleti’nin hem Anadolu’ya hem de bölgeye hakim olan düzenini anlatacak olan Nizamı Alem dizisini Diriliş Ertuğrul'un senaristlerinden Serdar Özonalan kaleme alacak.

  5. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisi Akli film tarafından hazırlanacak. ‘Kuşlarla Yolcululuk’ dizisini yapan ve yakında yayınlanacak olan ‘Hay Sultan’ dizisini hazırlayan Akli Film, TRT 1’de yayınlanması için Nizamı Alem dizisi ile anlaşmaya vardı

    TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizamı Alem dizisi Akli film tarafından hazırlanacak. ‘Kuşlarla Yolcululuk’ dizisini yapan ve yakında yayınlanacak olan ‘Hay Sultan’ dizisini hazırlayan Akli Film, TRT 1’de yayınlanması için Nizamı Alem dizisi ile anlaşmaya vardı

  6. Senaryosunu Serdar Özonalan‘ın kaleme aldığı ve Selçuklu dönemini anlatacak olan dizinin adı Nizami Alem olarak kesinleşti. Diriliş Ertuğrul’un da ekibinde yer alan Serdar Özönalan dizinin tek senaristi olacak.

    Senaryosunu Serdar Özonalan‘ın kaleme aldığı ve Selçuklu dönemini anlatacak olan dizinin adı Nizami Alem olarak kesinleşti. Diriliş Ertuğrul’un da ekibinde yer alan Serdar Özönalan dizinin tek senaristi olacak.

  7. TRT’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden birisi olan Nizam-ı Alem’in oyuncu kadrosu dikkat çekerken bu kez de müzikleriyle ilgili gelen haber heyecanı arttırdı.

    TRT’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden birisi olan Nizam-ı Alem’in oyuncu kadrosu dikkat çekerken bu kez de müzikleriyle ilgili gelen haber heyecanı arttırdı.

  8. Akli Film tarafından TRT için hazırlanan dizinin müziklerini usta isim Gökhan Kırdar ile dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak yapacak.

    Akli Film tarafından TRT için hazırlanan dizinin müziklerini usta isim Gökhan Kırdar ile dünyaca ünlü kazak müzik grubu Hassak yapacak.

  9. Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı.Dizilerin senaryoları, oyuncuları kadar müzikleri de izleyici üzerinde büyük etkiler bırakmakta.

    Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı.Dizilerin senaryoları, oyuncuları kadar müzikleri de izleyici üzerinde büyük etkiler bırakmakta.

  10. Müziğin bu denli önemli olduğu dizi dünyasında her yapımcı da iz bırakacak dizi müziklerinin peşinde. Nizam-ı Alem’in müzikleri, Hassak grubu ve Gökhan Kırdar’ın elinden çıkacak.

    Müziğin bu denli önemli olduğu dizi dünyasında her yapımcı da iz bırakacak dizi müziklerinin peşinde. Nizam-ı Alem’in müzikleri, Hassak grubu ve Gökhan Kırdar’ın elinden çıkacak.