Masterchef Türkiye Yayınlamadan Elenen İsim Sızdı

Masterchef Türkiye yarışmasında kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden sızmıştı. Elenen isim denildiği gibi çıktı. TV8 kanalı bu sızıntı yüzünden karışacak. İşte son günlerin en bomba elemesi:

  1. TV8 kanalının fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de eleme gecesine bomba isimler kaldı. Haftayı 2-1'lik galibiyetle kapatan mavi takımdan 2, kırmızı takımdan ise 4 kişi elemeye çıktı. Masterchef'in bu haftaki elemesine Tanya'nın gözyaşları damga vururken, elenen ismin günler öncesinden sızması olay oldu. İşte Masterchef elemesinde yaşananlar:

    TV8 kanalının fenomen yarışması Masterchef Türkiye'de eleme gecesine bomba isimler kaldı. Haftayı 2-1'lik galibiyetle kapatan mavi takımdan 2, kırmızı takımdan ise 4 kişi elemeye çıktı. Masterchef'in bu haftaki elemesine Tanya'nın gözyaşları damga vururken, elenen ismin günler öncesinden sızması olay oldu. İşte Masterchef elemesinde yaşananlar:

  2. Kırmızı takımın eleme adayları: TV8 yarışması Masterchef Türkiye'de mavi takım kırmızı takım karşısında haftayı 2-1 ile kapattı. Kırmızı takım haftanın ilk oyununda rakibine kaybedince potaya 2 ismi gönderdi. Bu isimler Berker ile Sefa oldu. Kırmızılar haftanın ikinci oyununda da rakiplerine yenilince bir kez daha potaya gidecek ismi belirlemek için oylama yaptı. Potaya kaptan Emir ile birlikte Tanya düştü.

    Kırmızı takımın eleme adayları: TV8 yarışması Masterchef Türkiye'de mavi takım kırmızı takım karşısında haftayı 2-1 ile kapattı. Kırmızı takım haftanın ilk oyununda rakibine kaybedince potaya 2 ismi gönderdi. Bu isimler Berker ile Sefa oldu. Kırmızılar haftanın ikinci oyununda da rakiplerine yenilince bir kez daha potaya gidecek ismi belirlemek için oylama yaptı. Potaya kaptan Emir ile birlikte Tanya düştü.

  3. Mavi takımın eleme adayları: Haftaya çok avantajlı başlayan mavi takım, avantaj oyununu kazanınca rakip kadrodan Barbaros'u alıp yerine Ebru'yu verdi. Böylece kırmızı takımın oyun planını bitirmiş oldu. 3-0 ile haftayı kapatacakları düşünülen Eray'ın takımı bunu başaramadı. Son oyunda Emir'in takımı güçlü rakiplerini alt etmeyi başardı. Maviler potaya Esra ile Uğur'u gönderdi.

    Mavi takımın eleme adayları: Haftaya çok avantajlı başlayan mavi takım, avantaj oyununu kazanınca rakip kadrodan Barbaros'u alıp yerine Ebru'yu verdi. Böylece kırmızı takımın oyun planını bitirmiş oldu. 3-0 ile haftayı kapatacakları düşünülen Eray'ın takımı bunu başaramadı. Son oyunda Emir'in takımı güçlü rakiplerini alt etmeyi başardı. Maviler potaya Esra ile Uğur'u gönderdi.

  4. Masterchef Türkiye'de ilk etap eleme sonucu  <br>  Eleme gecesinin ilk oyununda yarışmacılara safran verildi. Uğur, Esra, Berker, Tanya, Sefa ve Emir arasındaki bu ilk düello sonunda 3 isim eleme potasından kurtuldu. Potadan ilk çıkan Emir oldu. Onu Esra ile Sefa takip etti.

    Masterchef Türkiye'de ilk etap eleme sonucu
    Eleme gecesinin ilk oyununda yarışmacılara safran verildi. Uğur, Esra, Berker, Tanya, Sefa ve Emir arasındaki bu ilk düello sonunda 3 isim eleme potasından kurtuldu. Potadan ilk çıkan Emir oldu. Onu Esra ile Sefa takip etti.

  5. Elemeye kalan 3 isim<br>  Emir, Esra ve Sefa'nın ilk etapta elenmekten kurtulmasıyla birlikte potada Berker, Uğur ve Tanya kaldı. Berker'in yemeği çok başarılı bulunurken safranı çok az kullanması onu yaktı. Safranı pürede kullanan Tanya ise elemeye kalınca gözyaşlarına boğuldu. Eleme yemeğine başlamakta güçlük çeken Tanya, kendini zorla toparladı.

    Elemeye kalan 3 isim
    Emir, Esra ve Sefa'nın ilk etapta elenmekten kurtulmasıyla birlikte potada Berker, Uğur ve Tanya kaldı. Berker'in yemeği çok başarılı bulunurken safranı çok az kullanması onu yaktı. Safranı pürede kullanan Tanya ise elemeye kalınca gözyaşlarına boğuldu. Eleme yemeğine başlamakta güçlük çeken Tanya, kendini zorla toparladı.

  6. Masterchef'te kim elendi? Sızıntı gerçek çıktı  <br>25 Ekim eleme gecesi öncesinde medyaya düşen bir sızıntı olay oldu. Sosyal medya hesaplarından elenen ismin Berker Başmanav olduğu yazıldı. Söylendiği gibi Berker Başmanav bu hafta yarışmadan elendi. Sızıntının gerçek çıkması ile birlikte gözler TV8 kanalına döndü. Daha önce de Masterchef'ten elenen isimlerle ilgili sızıntılar olmuştu. Acun Ilıcalı'nın yarışmayı çeken ekibi sıkı takibe aldığı ve sızıntıyı yapan ismi aradığı söyleniyor.

    Masterchef'te kim elendi? Sızıntı gerçek çıktı
    25 Ekim eleme gecesi öncesinde medyaya düşen bir sızıntı olay oldu. Sosyal medya hesaplarından elenen ismin Berker Başmanav olduğu yazıldı. Söylendiği gibi Berker Başmanav bu hafta yarışmadan elendi. Sızıntının gerçek çıkması ile birlikte gözler TV8 kanalına döndü. Daha önce de Masterchef'ten elenen isimlerle ilgili sızıntılar olmuştu. Acun Ilıcalı'nın yarışmayı çeken ekibi sıkı takibe aldığı ve sızıntıyı yapan ismi aradığı söyleniyor.

  7. Berker'in son sözleri hüzünlendirdi<br>  Elendiğini öğrenen Berker Başmanav vedasında herkesi duygulandırdı. İlk kez özel hayatına dair açıklama yapan Berker, 'Annem ve kardeşlerimle yaşıyorum, babam yok. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için savaşıyorum. Bir köpek sahiplendim ona bakmaya çalışıyorum' dedi.

    Berker'in son sözleri hüzünlendirdi
    Elendiğini öğrenen Berker Başmanav vedasında herkesi duygulandırdı. İlk kez özel hayatına dair açıklama yapan Berker, 'Annem ve kardeşlerimle yaşıyorum, babam yok. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için savaşıyorum. Bir köpek sahiplendim ona bakmaya çalışıyorum' dedi.

  8. Gözyaşları içinde konuşan Berker için şefler övgü dolu sözler söyledi. Hem Mehmet Şef, hem de Somer ve Danilo şef Berker'i 'şeflere saygılı' başarılı bir aşçı olarak niteledi.

    Gözyaşları içinde konuşan Berker için şefler övgü dolu sözler söyledi. Hem Mehmet Şef, hem de Somer ve Danilo şef Berker'i 'şeflere saygılı' başarılı bir aşçı olarak niteledi.