Ünlü Oyuncu Koronavirüse Yakalandı

Timuçin Esen'in başrolünde olduğu Hekimoğlu dizisi çekimlerine ara vermişti. Timuçin Esen'in koronavirüs olduğu ortaya çıktı.

  1. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde başrol oynayan Timuçin Esen'in dizisi artan tedbirlerin ardından bir hafta ara verme kararı almıştı.

    Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde başrol oynayan Timuçin Esen'in dizisi artan tedbirlerin ardından bir hafta ara verme kararı almıştı.

  2. TV100'ün haberine göre, aile fertlerinin virüse yakalanmasın ardından test yaptıran Timuçin Esen'in test sonucu pozitif çıktı. Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    TV100'ün haberine göre, aile fertlerinin virüse yakalanmasın ardından test yaptıran Timuçin Esen'in test sonucu pozitif çıktı. Evinde dinlenen oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

  3. Birçok dizi ve filmde oynayan Esen, koronavirüsün ülkemize gelmesinin ardından Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs için çektiği kamu spotunda rol almıştı.

    Birçok dizi ve filmde oynayan Esen, koronavirüsün ülkemize gelmesinin ardından Sağlık Bakanlığı'nın koronavirüs için çektiği kamu spotunda rol almıştı.

  4. Timuçin Esen: 14 Ağustos 1973 tarihinde Adana’da doğdu. Aslen Niğdeli olan Esen, her ikisi de avukat olan anne babanın ilk çocuğudur. TED Ankara Koleji mezunu olan Timuçin Esen, Ankara Üniverstesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde iki yıl okuduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İtalya ve ABD’de de tiyatro eğitimi aldı.

    Timuçin Esen: 14 Ağustos 1973 tarihinde Adana’da doğdu. Aslen Niğdeli olan Esen, her ikisi de avukat olan anne babanın ilk çocuğudur. TED Ankara Koleji mezunu olan Timuçin Esen, Ankara Üniverstesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde iki yıl okuduktan sonra İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İtalya ve ABD’de de tiyatro eğitimi aldı.

  5. Los Angeles'daki Calfornia Instute of the Arts Ünversitesi'nde 7 yıl sinema – yönetmenlik üzerine master yaptı. Öğrencilik yıllarında Çıkmaz Sokak adında, orta metrajlı bir film çekti. Timuçin Esen, eğitimini tamamladıktan sonra yurda döndü. Kamera karşısına ilk kez Deliyle Geçen Gece isimli dizi ile geçti.

    Los Angeles'daki Calfornia Instute of the Arts Ünversitesi'nde 7 yıl sinema – yönetmenlik üzerine master yaptı. Öğrencilik yıllarında Çıkmaz Sokak adında, orta metrajlı bir film çekti. Timuçin Esen, eğitimini tamamladıktan sonra yurda döndü. Kamera karşısına ilk kez Deliyle Geçen Gece isimli dizi ile geçti.

  6. 2003 yılında yayınlanan Gurbet Kadını adlı dizide canlandırdığı Hakkı Ağa rolüyle televizyon seyircisiyle buluştu. Dizinin ardından Meltem Cumbul ve Şener Şen'le beraber Gönül Yarası adlı sinema filminde oynadı.

    2003 yılında yayınlanan Gurbet Kadını adlı dizide canlandırdığı Hakkı Ağa rolüyle televizyon seyircisiyle buluştu. Dizinin ardından Meltem Cumbul ve Şener Şen'le beraber Gönül Yarası adlı sinema filminde oynadı.

  7. 2005'de ise Hırsız Polis isimli dizide Çınar karakterini canlandırdı. Bu dizi ile 33. Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

    2005'de ise Hırsız Polis isimli dizide Çınar karakterini canlandırdı. Bu dizi ile 33. Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

  8. 2006-2008 arasında Devin Özgür Çınar ile birlikte Melih Cevdet Anday’ın eseri olan Mikado’nun Çöpleri isimli oyunu tiyatroda sahneledi. 2011 yapımı Labirent filminde bir kez daha Meltem Cumbul’la çalışan Esen, bu filmdeki rolüyle 17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri töreninde Ayhan Işık Özel Ödülü’nü almıştır.

    2006-2008 arasında Devin Özgür Çınar ile birlikte Melih Cevdet Anday’ın eseri olan Mikado’nun Çöpleri isimli oyunu tiyatroda sahneledi. 2011 yapımı Labirent filminde bir kez daha Meltem Cumbul’la çalışan Esen, bu filmdeki rolüyle 17. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri töreninde Ayhan Işık Özel Ödülü’nü almıştır.