İşte Taksim Meydanı Tasarımlarında Kazanan Proje!

Taksim Meydanı tasarımları İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla oylamaya açılmıştı. 209 bin 728 kişinin katıldığı oylamanın sonucu açıklandı.

  1. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla oylamaya açılan Taksim tasarımları arasında kazanan belli oldu.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla oylamaya açılan Taksim tasarımları arasında kazanan belli oldu.

  2. İstanbullular, 19 Ekim-12 Kasım arasında oylamada Taksim'in geleceğini seçti. Taksim Meydanı için en fazla oyu seyir köprüsünün de yer aldığı 15 numaralı proje kazandı.

    İstanbullular, 19 Ekim-12 Kasım arasında oylamada Taksim'in geleceğini seçti. Taksim Meydanı için en fazla oyu seyir köprüsünün de yer aldığı 15 numaralı proje kazandı.

  3. Yaklaşık bir ay süren oylama sonucunda Taksim Meydanı için dereceye giren 15 numaralı proje 86 bin 597  oy aldı.

    Yaklaşık bir ay süren oylama sonucunda Taksim Meydanı için dereceye giren 15 numaralı proje 86 bin 597 oy aldı.

  4. Yarışmayı kazanan proje için sözleşme yapılacağı belirtilirken uygulama çizimlerinin tamamlanmasının ardından projede start verilecek.

    Yarışmayı kazanan proje için sözleşme yapılacağı belirtilirken uygulama çizimlerinin tamamlanmasının ardından projede start verilecek.

  5. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bu tabloyu yayımladı.

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından bu tabloyu yayımladı.

  6. İşte İstanbul'un seçtiği yeni Taksim Meydanı tasarımı...

    İşte İstanbul'un seçtiği yeni Taksim Meydanı tasarımı...