Korona Virüse Yakalandı! 'Lütfen Gençliğinize Güvenmeyin'

Dünya genelinde milyonlarca insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak Aslı Tandoğan, ailesiyle birlikte corona virüse yakalandığını açıkladı. İşte Tandoğan'ın son durumu ve corona olan diğer ünlüler...

  1. Oyuncu Aslı Tandoğan ailesiyle beraber corona virüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaşadıkları zorlu süreci anlatan Tandoğan, ‘Sakın gençliğinize güvenmeyin çok dikkat edin’ ifadelerini kullandı. Kayınpederinin cenaze töreninde virüs kaptığını belirten oyuncu "Cenaze sürecinde eve kimseyi kabul etmedik ancak maalesef yakalandık" dedi ve yaşadıklarını şöyle anlattı:

    Oyuncu Aslı Tandoğan ailesiyle beraber corona virüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından yaşadıkları zorlu süreci anlatan Tandoğan, ‘Sakın gençliğinize güvenmeyin çok dikkat edin’ ifadelerini kullandı. Kayınpederinin cenaze töreninde virüs kaptığını belirten oyuncu "Cenaze sürecinde eve kimseyi kabul etmedik ancak maalesef yakalandık" dedi ve yaşadıklarını şöyle anlattı:

  2. "2 Aralık’tan bu yana Covid tedavisi görüyorum artık son günlerim 2 günüm kaldı. Eşim Tan da Covid’e yakalandı ve 13 gün boyunca hastanede kaldı, çok zor geçirdi. Ben beş gün boyunca hastanede kaldım. Annem de aynı şekilde Covid oldu o bize göre daha hafif şekilde atlattı. Kayınpederimin cenazesi sırasında yakalandığımızı düşünüyoruz. Aileden birkaç kişi daha yakalandı çünkü çok dikkat etmemize ve evde sadece altı, yedi kişi olmamıza, kimseyi kabul etmememize rağmen maalesef yakalandık. Gerçekten hiç kolay değil.

    "2 Aralık’tan bu yana Covid tedavisi görüyorum artık son günlerim 2 günüm kaldı. Eşim Tan da Covid’e yakalandı ve 13 gün boyunca hastanede kaldı, çok zor geçirdi. Ben beş gün boyunca hastanede kaldım. Annem de aynı şekilde Covid oldu o bize göre daha hafif şekilde atlattı. Kayınpederimin cenazesi sırasında yakalandığımızı düşünüyoruz. Aileden birkaç kişi daha yakalandı çünkü çok dikkat etmemize ve evde sadece altı, yedi kişi olmamıza, kimseyi kabul etmememize rağmen maalesef yakalandık. Gerçekten hiç kolay değil.

  3. GENÇLİĞİNİZE GÜVENMEYİN!  <br>  Sizden ricam &#8216;lütfen gencim ben, sağlıklıyım&#8217; gibi düşünmeyin eşim Tan her gün spor yapan, yediğine içtiğine inanılmaz dikkat eden, sigara, alkol hiçbir kötü alışkanlığı olmayan birisi ve o kadar zor atlattı ki&#8230; 40 yaşında hiç beklemediğimiz bir şekilde&#8230; Nabzı 37&#8217;lere kadar düştü. Kan değerleri alt-üst oldu. Lütfen güvenmeyin gençliğinize!"

    GENÇLİĞİNİZE GÜVENMEYİN!
    Sizden ricam ‘lütfen gencim ben, sağlıklıyım’ gibi düşünmeyin eşim Tan her gün spor yapan, yediğine içtiğine inanılmaz dikkat eden, sigara, alkol hiçbir kötü alışkanlığı olmayan birisi ve o kadar zor atlattı ki… 40 yaşında hiç beklemediğimiz bir şekilde… Nabzı 37’lere kadar düştü. Kan değerleri alt-üst oldu. Lütfen güvenmeyin gençliğinize!"