Seksenler'in Fehmi'si Rasim Öztekin'den Kötü Haber!

TRT 1'de Seksenler dizisinde Fehmi'yi canlandıran Rasim Öztekin'den kötü haber geldi.

  1. Geçtiğimiz aylarda Seksenler'in başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in kalp rahatsızlığı ve koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldığı iddia edilmişti. Öztekin hakkında çıkan iddiaları yalanlamıştı.

    Geçtiğimiz aylarda Seksenler'in başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in kalp rahatsızlığı ve koronavirüs salgını nedeniyle bir süre setlerden uzak kalma kararı aldığı iddia edilmişti. Öztekin hakkında çıkan iddiaları yalanlamıştı.

  2. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Öztekin "İCAT ÇIKARMAYIN! SEKSENLERDE'YİM. Seksenler'den ayrıldığım şeklinde yapılan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da her zamanki gibi sizlerle olacak." ifadelerini kullanmıştı.

    Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Öztekin "İCAT ÇIKARMAYIN! SEKSENLERDE'YİM. Seksenler'den ayrıldığım şeklinde yapılan asılsız haberlere inanmayın. Fehmi yeni sezonda da her zamanki gibi sizlerle olacak." ifadelerini kullanmıştı.

  3. 62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin'den üzücü haber geldi.

    62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin'den üzücü haber geldi.

  4. Öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşan ve kalbi durdu.

    Öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşan ve kalbi durdu.

  5. Sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.

    Sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.

  6. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

    Hastanede tedavi altına alınan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  7. Oyuncu Rasim Öztekin'in 2018 yılında kalp pili değiştirilmişti.

    Oyuncu Rasim Öztekin'in 2018 yılında kalp pili değiştirilmişti.

  8. Geçirdiği operasyon sonrasında hastane odasından paylaşımda bulunan Öztekin, "Geçmiş olsun' mesajları için çok çok teşekkürler. Benim ki var olan pili değiştirmekti. Yani mazot aldım, yola devam. Allah çaresiz hastalık vermesin. Çaresiz hastalığı olanlara Allah'tan şifa diliyorum." demişti.

    Geçirdiği operasyon sonrasında hastane odasından paylaşımda bulunan Öztekin, "Geçmiş olsun' mesajları için çok çok teşekkürler. Benim ki var olan pili değiştirmekti. Yani mazot aldım, yola devam. Allah çaresiz hastalık vermesin. Çaresiz hastalığı olanlara Allah'tan şifa diliyorum." demişti.

  9. 14 yıl önce kalp yetersizliği tanısı konan Öztekin, "Yaşamdan hiçbir şekilde kopmamak, sıkı sıkıya sarılmak gerekiyor. Evet zaman zaman ataklar olabiliyor, havanın durumuna göre bile nefesin bozulabiliyor." açıklamasını yapmıştı.

    14 yıl önce kalp yetersizliği tanısı konan Öztekin, "Yaşamdan hiçbir şekilde kopmamak, sıkı sıkıya sarılmak gerekiyor. Evet zaman zaman ataklar olabiliyor, havanın durumuna göre bile nefesin bozulabiliyor." açıklamasını yapmıştı.

  10. Kışın zorluk yaşadığını söyleyen Öztekin "Özellikle kış aylarında hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorluk çekebiliyorsun ama hemen kendini bırakmamak, tam tersi esas bu sıralarda yaşama daha da sıkı sarılmak lazım." ifadelerini kullanmıştı.

    Kışın zorluk yaşadığını söyleyen Öztekin "Özellikle kış aylarında hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorluk çekebiliyorsun ama hemen kendini bırakmamak, tam tersi esas bu sıralarda yaşama daha da sıkı sarılmak lazım." ifadelerini kullanmıştı.

  11. Yaşadıklarıyla ilgili Öztekin "Mesela hastanedeyken hiçbir zaman 'Buradan çıkamayacağım' korkusu duymadım. Hastanede hasta olarak değil de, sanki dinlenmeye otele gitmişim gibi hissettim ve kendimi en sevdiğim yer olan Ayvalık Cunda adasında hayal ettim. 'Buradan çıkıp, oraya gideriz, orada şunu yaparız' gibi şeyler vardı aklımda hep." demişti.

    Yaşadıklarıyla ilgili Öztekin "Mesela hastanedeyken hiçbir zaman 'Buradan çıkamayacağım' korkusu duymadım. Hastanede hasta olarak değil de, sanki dinlenmeye otele gitmişim gibi hissettim ve kendimi en sevdiğim yer olan Ayvalık Cunda adasında hayal ettim. 'Buradan çıkıp, oraya gideriz, orada şunu yaparız' gibi şeyler vardı aklımda hep." demişti.

  12. "Ben 44 yaşında bu hastalığa yakalandım" diyen usta oyuncu, "Çok erkendi baktığınız zaman. Tabii o yaşlarda yapabileceğim şeylerden maalesef erken koptum. Mesela eskiden arkadaşlarla toplanır, halı sahada maç yapardık. Kalp yetersizliği sonrasında halı saha maçlarında oynayamadım. Ben yapamadıklarımı bir kenara atıp, yapabildiklerimden veya yapabileceklerimden keyif almaya başladım" şeklinde konuşmuştu.

    "Ben 44 yaşında bu hastalığa yakalandım" diyen usta oyuncu, "Çok erkendi baktığınız zaman. Tabii o yaşlarda yapabileceğim şeylerden maalesef erken koptum. Mesela eskiden arkadaşlarla toplanır, halı sahada maç yapardık. Kalp yetersizliği sonrasında halı saha maçlarında oynayamadım. Ben yapamadıklarımı bir kenara atıp, yapabildiklerimden veya yapabileceklerimden keyif almaya başladım" şeklinde konuşmuştu.