Bir Zamanlar Çukurova Dizi Setinden Kötü Haber!

ATV'deki Bir Zamanlar Çukurova dizi setinden bir kötü haber daha geldi, dizinin başrolü Murat Ünalmış duyurdu.

  1. Geçtiğimiz günlerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları arasında ipler koptu. Kerem Alışık, çekimler sırasında sahne değiştirmek istedi. Murat Ünalmış ise bu duruma tepkili yaklaştı. Alışık, Ünalmış'a hakaret edince tansiyon bir anda yükseldi.

    Geçtiğimiz günlerde Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncuları arasında ipler koptu. Kerem Alışık, çekimler sırasında sahne değiştirmek istedi. Murat Ünalmış ise bu duruma tepkili yaklaştı. Alışık, Ünalmış'a hakaret edince tansiyon bir anda yükseldi.

  2. İddialara göre, Kerem Alışık rol arkadaşına "Hıyar oğlu hıyar" dedi.  Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi.

    İddialara göre, Kerem Alışık rol arkadaşına "Hıyar oğlu hıyar" dedi. Yönetmen Saraçoğlu seti paydos etti. Bu sırada tartışma yönetmen tarafından da kayda alındı ve görüntüler yapım şirketine iletildi.

  3. Gerginlik giderek artarken Adana'da çekimleri yapılan Bir Zamanlar Çukurova setine dizinin yapımcısı Timur Savcı bir ziyaret gerçekleştirdi. Fakat ortalık sakinleşmedi.

    Gerginlik giderek artarken Adana'da çekimleri yapılan Bir Zamanlar Çukurova setine dizinin yapımcısı Timur Savcı bir ziyaret gerçekleştirdi. Fakat ortalık sakinleşmedi.

  4. Murat Ünalmış, geçen cuma avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

    Murat Ünalmış, geçen cuma avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

  5. Ünalmış, İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

    Ünalmış, İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

  6. Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu'nun da görgü tanığı olarak ifade vermeye hazır olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi.

    Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu'nun da görgü tanığı olarak ifade vermeye hazır olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi.

  7. Oyuncuların arasında yaşanan gerginlik devam ederken setteki olaylara bir yenisi eklendi.

    Oyuncuların arasında yaşanan gerginlik devam ederken setteki olaylara bir yenisi eklendi.

  8. Bugün yapılan çekimler sırasında, setin yakınlarında orman yangını çıktı.

    Bugün yapılan çekimler sırasında, setin yakınlarında orman yangını çıktı.

  9. Murat Ünalmış o anları paylaşarak, "Çekim yaptığımız esnada ormanda yangın çıktı. İnşallah söndürmüşlerdir..." diyerek üzüntüsünü belirtti.

    Murat Ünalmış o anları paylaşarak, "Çekim yaptığımız esnada ormanda yangın çıktı. İnşallah söndürmüşlerdir..." diyerek üzüntüsünü belirtti.