Saatinin Fiyatı Dudak Uçuklattı

TV8 ve Exxen'in 52 yaşındaki sahibi Acun Ilıcalı, yeni saatinin fiyatıyla herkesi şaşırttı.

  1. Adım adım finale yaklaşan Survivor 2021?in çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı?nın saat koleksiyonuna bir yenisini daha eklediği ortaya çıktı.

    Adım adım finale yaklaşan Survivor 2021?in çekimleri nedeniyle Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Acun Ilıcalı?nın saat koleksiyonuna bir yenisini daha eklediği ortaya çıktı.

  2. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un, 'Mancini'nin Saatini Takıyor' başlıklı yazısında "Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, düz siyah tişört ve parmak arası terlikleriyle gezse de, pahalı saatlerden asla vazgeçmiyor." ifadelerini kullandı.

    Sabah gazetesinden Bülent Cankurt'un, 'Mancini'nin Saatini Takıyor' başlıklı yazısında "Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, düz siyah tişört ve parmak arası terlikleriyle gezse de, pahalı saatlerden asla vazgeçmiyor." ifadelerini kullandı.

  3. Cankurt, Ilıcalı'yla ilgili "Tam bir saat tutkunu olan, ünlü markaların en özel saatlerini kolunda taşıyan Acun Ilıcalı, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi." ifadelerini kullandı.

    Cankurt, Ilıcalı'yla ilgili "Tam bir saat tutkunu olan, ünlü markaların en özel saatlerini kolunda taşıyan Acun Ilıcalı, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi." ifadelerini kullandı.

  4. Yazısının devamında Cankurt "Ilıcalı, geçen yıl haziran başından itibaren fiyatı 2 milyon TL olan kırmızı kordonlu Richard Mille'in RM 35-02 Rafael Nadal modeli takıyordu." dedi.

    Yazısının devamında Cankurt "Ilıcalı, geçen yıl haziran başından itibaren fiyatı 2 milyon TL olan kırmızı kordonlu Richard Mille'in RM 35-02 Rafael Nadal modeli takıyordu." dedi.

  5. Ilıcalı'nın yeni saatinden Cankurt "Bu haziran başından beri ise kolunu, Richard Mille RM11-04 Roberto Mancini süslüyor." sözleriyle bahsetti.

    Ilıcalı'nın yeni saatinden Cankurt "Bu haziran başından beri ise kolunu, Richard Mille RM11-04 Roberto Mancini süslüyor." sözleriyle bahsetti.

  6. Ilıcalı'nın kendini ödüllendirdiğine değinen Cankurt "Sanırım 29 Mayıs'taki 52'nci doğum gününde kendisini bu saatle ödüllendirmiş. Ilıcalı'nın yeni cicisinin fiyatı da dudak uçuklatacak cinsten." dedi.

    Ilıcalı'nın kendini ödüllendirdiğine değinen Cankurt "Sanırım 29 Mayıs'taki 52'nci doğum gününde kendisini bu saatle ödüllendirmiş. Ilıcalı'nın yeni cicisinin fiyatı da dudak uçuklatacak cinsten." dedi.

  7. Saatin değerinden bahseden Ilıcalı "2019'da 189 bin 500 Euro'dan (Bugünkü kurla 1 milyon 950 bin TL) satışa çıkan saatin artık üretimi olmadığı için 'gray market'te teklif usulüyle el değiştiriyor ve bu rakam bir milyon dolara kadar çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

    Saatin değerinden bahseden Ilıcalı "2019'da 189 bin 500 Euro'dan (Bugünkü kurla 1 milyon 950 bin TL) satışa çıkan saatin artık üretimi olmadığı için 'gray market'te teklif usulüyle el değiştiriyor ve bu rakam bir milyon dolara kadar çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

  8. Yazısının devamında Cankurt "Acun Ilıcalı yeni saatine ne kadar ödedi bilmiyorum ama araştırdığım sitelerde en ucuzu 700 bin dolardı." dedi.

    Yazısının devamında Cankurt "Acun Ilıcalı yeni saatine ne kadar ödedi bilmiyorum ama araştırdığım sitelerde en ucuzu 700 bin dolardı." dedi.

  9. Ilıcalı'nın yeni saati, şu anda devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorilerinden İtalya Milli Takımı'nın teknik patronu Roberto Mancini'nin adını taşıyor.

    Ilıcalı'nın yeni saati, şu anda devam eden Avrupa Futbol Şampiyonası'nın favorilerinden İtalya Milli Takımı'nın teknik patronu Roberto Mancini'nin adını taşıyor.