Son Röportajı Ortaya Çıktı Sözleri Yürek Burktu!

Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner'in ortaya çıkan son röportajı sevenlerini üzdü.

  1. 1989-2002 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Bizimkiler dizisinin 'Cemil' karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner, İzmir'de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı geçen yıl ağustos ayında hastaneye yatırılmıştı.

    1989-2002 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Bizimkiler dizisinin 'Cemil' karakterini canlandıran Uğurtan Sayıner, İzmir'de yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı geçen yıl ağustos ayında hastaneye yatırılmıştı.

  2. 77 yaşındaki usta oyuncunun ileri yaşla beraber yeme bozukluğu ve sıvı elektronik dengesizliği sebebiyle kilo kaybı yaşadığı ve bilincinin açık olduğu bildirilmişti.

    77 yaşındaki usta oyuncunun ileri yaşla beraber yeme bozukluğu ve sıvı elektronik dengesizliği sebebiyle kilo kaybı yaşadığı ve bilincinin açık olduğu bildirilmişti.

  3. Tedavisinin ardından taburcu olan Sayıner, İzmir'de oyuncular Şehmus Yığın ve Osman Cavcı ile birlikteydi YouTube'da skeç yapıyordu.

    Tedavisinin ardından taburcu olan Sayıner, İzmir'de oyuncular Şehmus Yığın ve Osman Cavcı ile birlikteydi YouTube'da skeç yapıyordu.

  4. Sayıner, dün bir arkadaşıyla Donanmacı Mahallesi'nde kaldığı evde rahatsızlanınca yakınları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

    Sayıner, dün bir arkadaşıyla Donanmacı Mahallesi'nde kaldığı evde rahatsızlanınca yakınları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

  5. Eve elen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sanatçının hayatını kaybettiği belirlendi.

    Eve elen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sanatçının hayatını kaybettiği belirlendi.

  6. Sayıner'in vefat ettiği apartmanın önüne ayakkabılarının konulduğu görüldü.

    Sayıner'in vefat ettiği apartmanın önüne ayakkabılarının konulduğu görüldü.

  7. Sanatçının arkadaşı Osman Cavcı,  Sayıner'in bir süredir hasta olduğunu söyledi.

    Sanatçının arkadaşı Osman Cavcı, Sayıner'in bir süredir hasta olduğunu söyledi.

  8. Cavcı, "Sayıner İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi'nde bir süre tedavi gördü. Bir hafta önce taburcu edildi. Eve geldi ve vefat etti. Üzgünüz" diye konuştu.

    Cavcı, "Sayıner İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi'nde bir süre tedavi gördü. Bir hafta önce taburcu edildi. Eve geldi ve vefat etti. Üzgünüz" diye konuştu.

  9. Vefatının ardından sosyal medyada mesaj yayımlayan Cavcı, "Duygularımı anlatmaya ne kelimeler ne de cümleler yeter babam. Şu üç günlük dünyada şöyle geçmişe baktığımda ne çok şey öğrenmişim meğer senden diyorum, ne kadar şanslıymışım seni tanıma fırsatım olduğu için ustam." dedi.

    Vefatının ardından sosyal medyada mesaj yayımlayan Cavcı, "Duygularımı anlatmaya ne kelimeler ne de cümleler yeter babam. Şu üç günlük dünyada şöyle geçmişe baktığımda ne çok şey öğrenmişim meğer senden diyorum, ne kadar şanslıymışım seni tanıma fırsatım olduğu için ustam." dedi.

  10. Sözlerini sürdüren Cavcı "Bana öğrettiklerin, bana babacan bakışların ve sözlerin ebediyen benimle kalacak. Çok üzgünüm çok mekanın cennet olsun büyük usta" ifadelerini kullandı.

    Sözlerini sürdüren Cavcı "Bana öğrettiklerin, bana babacan bakışların ve sözlerin ebediyen benimle kalacak. Çok üzgünüm çok mekanın cennet olsun büyük usta" ifadelerini kullandı.

  11. 77 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncunun son röportajı ortaya çıktı.

    77 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncunun son röportajı ortaya çıktı.

  12. Sayıner, yaptığı son röportajda, ?Bizimkiler'de oynayan 23 arkadaşım vefat etti. Neredeyse bir tek ben kaldım. Ben de sıramı bekliyorum." demişti.

    Sayıner, yaptığı son röportajda, ?Bizimkiler'de oynayan 23 arkadaşım vefat etti. Neredeyse bir tek ben kaldım. Ben de sıramı bekliyorum." demişti.

  13. "Bizimkiler çok kalabalık bir ekipti" diyen Sayıner "Ekipteki bütün arkadaşlar bir birileriyle daha önce tanışıyordu. O yüzden çok sıcak oldu Bizimkiler. " ifadelerini kullanmıştı.

    "Bizimkiler çok kalabalık bir ekipti" diyen Sayıner "Ekipteki bütün arkadaşlar bir birileriyle daha önce tanışıyordu. O yüzden çok sıcak oldu Bizimkiler. " ifadelerini kullanmıştı.

  14. Diziyle ilgili Sayıner "Ben Ercan Yazgan?ın bakışlarından bana ne demek istediğini anlıyordum. Keza Aygut Oray?ın, Sabri beyin? Bu alışveriş meselesi. Şimdi onlar gitti ben ne yapacağım. Neyse ki Şehmuz kardeşimiz var. O bir takım kardeşlerimin yerini dolduruyor? şeklinde konuşmuştu.

    Diziyle ilgili Sayıner "Ben Ercan Yazgan?ın bakışlarından bana ne demek istediğini anlıyordum. Keza Aygut Oray?ın, Sabri beyin? Bu alışveriş meselesi. Şimdi onlar gitti ben ne yapacağım. Neyse ki Şehmuz kardeşimiz var. O bir takım kardeşlerimin yerini dolduruyor? şeklinde konuşmuştu.