'Anne' Diye Haykıran Emine Ün'den Alişan'a Ağlatan Mesaj

Annesini koronavirüs nedeniyle kaybeden ünlü oyuncu Emine Ün, kendisine başsağlığı dileyen şarkıcı Alişan'a "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz" diye cevap verdi. Öte yandan, Emine Ün annesin cenazesinde gözyaşlarını tutamadı. Ün'ün haykırışları cenazeye katılanları da kahretti.

  1. Oyuncu Emine Ün'ün koronavirüs tedavisi gören annesi Müzeyyen Bolverdi hayatını kaybetti. Bolverdi, bugün kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan başarılı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti.

    Oyuncu Emine Ün'ün koronavirüs tedavisi gören annesi Müzeyyen Bolverdi hayatını kaybetti. Bolverdi, bugün kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazı sırasında gözyaşlarına hakim olamayan başarılı oyuncu, ayakta durmakta güçlük çekti.

  2. Geçtiğimiz Temmuz ayında kardeş acısı yaşayan Alişan, annesinin ölümüyle sarsılan Emine Ün'e başsağlığı diledi.

    Geçtiğimiz Temmuz ayında kardeş acısı yaşayan Alişan, annesinin ölümüyle sarsılan Emine Ün'e başsağlığı diledi.

  3. "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz"  <br>  Ün, Alişan'a "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.

    "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz"
    Ün, Alişan'a "Ah nasıl bir acı yaşıyoruz" sözleriyle yanıt verdi.

  4. Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz'da koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Dün de oyuncu Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

    Şarkıcı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz'da koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Dün de oyuncu Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi aynı hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

  5. Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi, Zincirlikuyu Camii?nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emine Ün'ün cenazedeki haykırışları herkesi ağlattı.

    Emine Ün'ün annesi Müzeyyen Bolverdi, Zincirlikuyu Camii?nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emine Ün'ün cenazedeki haykırışları herkesi ağlattı.

  6. Cenazeye Emine Ün?ün kızı Duru Kınay, eski eşi Emre Kınay ve  oyuncu Ayşe Tolga katıldı.

    Cenazeye Emine Ün?ün kızı Duru Kınay, eski eşi Emre Kınay ve oyuncu Ayşe Tolga katıldı.

  7. Emine Ün, dün sabah yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği duyurdu.

    Emine Ün, dün sabah yaptığı paylaşımlarla annesinin vefat ettiği duyurdu.

  8. Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarifi yok" ifadelerini kullandı.

    Emine Ün, "Annem... Kapkara gün, acımın tarifi yok" ifadelerini kullandı.

  9. Öte yandan birkaç gün önce de aşı olmadıkları iddialarına yanıt veren oyuncu, "Annemin de, benim de aşılarımız yapılmıştı. 'Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak' diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum. Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde" demişti.

    Öte yandan birkaç gün önce de aşı olmadıkları iddialarına yanıt veren oyuncu, "Annemin de, benim de aşılarımız yapılmıştı. 'Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak' diye bir şey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum. Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var. Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde" demişti.

  10. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde güçlükle ayakta durduğu görüldü.

    Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde güçlükle ayakta durduğu görüldü.

  11. Annesinin mezarına su döküp el sallayarak vedalaşan Emine Ün'ün, imamın dua ettiği anda acı acı haykırması herkesi kahretti.

    Annesinin mezarına su döküp el sallayarak vedalaşan Emine Ün'ün, imamın dua ettiği anda acı acı haykırması herkesi kahretti.