Meteoroloji'den Hafta Sonu Uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yarın yurdun kuzeybatısından giriş yapacak olan yağışlı hava, Marmara Bölgesi'ni ve Ege'nin kuzeyini hafta sonu boyunca etkileyecek. Güneydoğu'da ise yazdan kalma günler yaşanacak. Öte yandan bugün İstanbul'da da sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

  1. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahmin haritasına göre hafta sonu Marmara Bölgesi, İstanbul da dahil olmak üzere yağışlı olacak. Yurdun güneyinde ise yazdan kalma günler yaşanacak. Adana ve Osmaniye?de hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerine çıkacak.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonuna dair hava durumu tahminlerini yayınladı. Yayınlanan tahmin haritasına göre hafta sonu Marmara Bölgesi, İstanbul da dahil olmak üzere yağışlı olacak. Yurdun güneyinde ise yazdan kalma günler yaşanacak. Adana ve Osmaniye?de hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerine çıkacak.

  2. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şubesi eski müdürü Ahmet Uçar sosyal medya hesabından İstanbulluları uyardı.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şubesi eski müdürü Ahmet Uçar sosyal medya hesabından İstanbulluları uyardı.

  3. Yağışın etkili olacağını belirten Uçar, "İstanbullular önümüzdeki bir hafta hatta 10 günlük süreçte güneşe hasret kalacaklar. İstanbul'da 10 gün boyunca havanın çok bulutlu ve kapalı olacağı, kuvvetli olmasa da hemen hergün hafif zaman zaman orta kuvvette yağmurlar alacağı tahmin ediliyor." dedi.

    Yağışın etkili olacağını belirten Uçar, "İstanbullular önümüzdeki bir hafta hatta 10 günlük süreçte güneşe hasret kalacaklar. İstanbul'da 10 gün boyunca havanın çok bulutlu ve kapalı olacağı, kuvvetli olmasa da hemen hergün hafif zaman zaman orta kuvvette yağmurlar alacağı tahmin ediliyor." dedi.

  4. Bugün hava nasıl olacak?  <br>  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ordu ve İstanbul çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    Bugün hava nasıl olacak?
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Ordu ve İstanbul çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

  5. Hava sıcaklığı  <br>  Ülkemizin iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

    Hava sıcaklığı
    Ülkemizin iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

  6. Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, doğu kesimlerinin sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

    Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul çevreleri ile Kırklareli'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı, doğu kesimlerinin sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

  7. Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

  8. Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

  9. İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimlerinin yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

    İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimlerinin yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

  10. Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

    Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli geçeceği tahmin ediliyor.

  11. Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Ordu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Ordu çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

  12. Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.    Güney Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    Doğu Anadolu: Az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güney Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.