İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli Evlendi Sosyal Medyayı İkiye Bölündü

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, nikah masasına oturdu. Geçtiğimiz yıl aile arasında sade bir törenle nişanlanan ve pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sonunda muradına erdi. Yasemin Şefkatli'nin güzelliği sosyal medyada dilden dile dolaşırken, gelinlik tercihi ise beğenilmedi.

  1. İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli evlendi. Çift, Beşiktaş'taki bir otelde evlenerek, hayatlarını birleştirdi. Tatlıses ve Şefkatli, görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. 550 kişinin davetli olduğu düğüne ünlü isimler akın ederken, sosyal medyaya yansıyan karelerle ilgili en çok gündeme gelen konu ise Yasemin Şefkatli'nin güzelliği ve seçtiği gelinliği oldu. Çok güzel bir gelin olduğu yönünde yorumlar yapılan Yasemin Şefkatli gelinlik tercihi ile sosyal medyada adeta yerden yere vuruldu.

    İdo Tatlıses ile nişanlısı Yasemin Şefkatli evlendi. Çift, Beşiktaş'taki bir otelde evlenerek, hayatlarını birleştirdi. Tatlıses ve Şefkatli, görkemli bir düğünle nikah masasına oturdu. 550 kişinin davetli olduğu düğüne ünlü isimler akın ederken, sosyal medyaya yansıyan karelerle ilgili en çok gündeme gelen konu ise Yasemin Şefkatli'nin güzelliği ve seçtiği gelinliği oldu. Çok güzel bir gelin olduğu yönünde yorumlar yapılan Yasemin Şefkatli gelinlik tercihi ile sosyal medyada adeta yerden yere vuruldu.

  2. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kıydığı nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in kıydığı nikahta Nejdet Ulucan, Ethem Sancak, Kübra Şefkatli ve Şevket Demir nikah şahidi oldu.

  3. Çift, nikah öncesi aileleriyle birlikte objektif karşısına geçti.

    Çift, nikah öncesi aileleriyle birlikte objektif karşısına geçti.

  4. Aile pozu  <br>   Ayşegül Şarlı, Sinan Şefkatli, Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna mutluluk pozu verdi.

    Aile pozu
    Ayşegül Şarlı, Sinan Şefkatli, Yasemin Şefkatli, İbrahim Tatlıses, İdo Tatlıses ve Derya Tuna mutluluk pozu verdi.

  5. Yasemin Şefkatli'nin gelinliğinde Özgür Masur imzası varken, İdo Tatlıses'in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı.

    Yasemin Şefkatli'nin gelinliğinde Özgür Masur imzası varken, İdo Tatlıses'in damatlığını ise Faruk Saraç hazırladı.

  6. Yasemin Şefkatli güzelliği ile büyüledi  <br>  Saçı ve makyajı ile çok beğenilen Yasemin Şefkatli'nin güzelliği sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu olurken, gelinlik seçimiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

    Yasemin Şefkatli güzelliği ile büyüledi
    Saçı ve makyajı ile çok beğenilen Yasemin Şefkatli'nin güzelliği sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konusu olurken, gelinlik seçimiyle sosyal medyayı ikiye böldü.

  7. Gelinlik sosyal medyayı ikiye böldü  <br>  Kimi sosyal medya kullanıcısı gelinliği fazla kapalı bulurken, kimi sosyal medya kullanıcısı da gelinliği çok hanım hanımcık bir tarzda bulduklarını ifade ederek, isabetli bir tercih olarak yorumladı.

    Gelinlik sosyal medyayı ikiye böldü
    Kimi sosyal medya kullanıcısı gelinliği fazla kapalı bulurken, kimi sosyal medya kullanıcısı da gelinliği çok hanım hanımcık bir tarzda bulduklarını ifade ederek, isabetli bir tercih olarak yorumladı.

  8. 550 kişinin davetli olduğu düğüne, Demet Akalın-Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan-Zeynep Sever Demirel çiftlerinin yanı sıra Selin Ciğerci, İlayda Akdoğan, Gamze Erçel gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.

    550 kişinin davetli olduğu düğüne, Demet Akalın-Okan Kurt, Mehmet Ali Erbil, Volkan-Zeynep Sever Demirel çiftlerinin yanı sıra Selin Ciğerci, İlayda Akdoğan, Gamze Erçel gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.