Fahriye Evcen'e Milyonluk Hediye...

Kuruluş Osman dizisinin sezon finalinin ardından vaktinin çoğunu ailesiyle geçiren Burak Özçivit, eşine hediye için milyonları gözden çıkardı.​

  1. 2013 yılında birlikte rol aldıkları Çalıkuşu dizisinde tanışan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti 2017 yılında dünyaevine girdi. Karan adında bir çocukları olan çift ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor.

    2013 yılında birlikte rol aldıkları Çalıkuşu dizisinde tanışan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti 2017 yılında dünyaevine girdi. Karan adında bir çocukları olan çift ikinci kez anne baba olmaya hazırlanıyor.

  2. Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman karakterine hayat veren Burak Özçivit, şimdilerde ailesiyle sık sık vakit geçiriyor.

    Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Osman karakterine hayat veren Burak Özçivit, şimdilerde ailesiyle sık sık vakit geçiriyor.

  3. Özçivit, geçtiğimiz ay eşi Fahriye Evcen'in ikinci çocuklarına hamile olduğu müjdesiyle eşine doğum hediye olarak ev satın almıştı. Ünlü oyuncu bununla yetinmedi.

    Özçivit, geçtiğimiz ay eşi Fahriye Evcen'in ikinci çocuklarına hamile olduğu müjdesiyle eşine doğum hediye olarak ev satın almıştı. Ünlü oyuncu bununla yetinmedi.

  4. Özçivit kendisi gibi oyuncu olan başarılı isim Evcen'e önceki ay Bodrum'da ev bakarken görüntülenmişti.

    Özçivit kendisi gibi oyuncu olan başarılı isim Evcen'e önceki ay Bodrum'da ev bakarken görüntülenmişti.

  5. Tatil bölgesinin en gözde yerinde eşine ev yaptırmaya başlayan ünlü oyuncunun Evcen için bir de araç sipariş ettiği öğrenildi.

    Tatil bölgesinin en gözde yerinde eşine ev yaptırmaya başlayan ünlü oyuncunun Evcen için bir de araç sipariş ettiği öğrenildi.

  6. DÜNYACA ÜNLÜ MARKADAN CİP!    İddialara göre Özöçivit, dünyaca ünlü bir markanın 2023 yılında alıcılarıyla buluşacak olan cipini alacak.

    DÜNYACA ÜNLÜ MARKADAN CİP! İddialara göre Özöçivit, dünyaca ünlü bir markanın 2023 yılında alıcılarıyla buluşacak olan cipini alacak.

  7. Öte yandan oyuncunun kapora verip sıraya girdiği ve aracın fiyatının 10 milyon TL olduğu söyleniyor.

    Öte yandan oyuncunun kapora verip sıraya girdiği ve aracın fiyatının 10 milyon TL olduğu söyleniyor.