Babasını Görenler Şaşıp Kalıyor!

Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğu ile göz önünde olan Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu ile benzerliği ise herkesi şoke etti.

  1. Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğu ile göz önünde olan Kenan İmirzalıoğlu'nun aile fertleri hayranları tarafından yakın takibe alınıp merak edilirken,  İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu ile benzerliği ise herkesi şoke etti.

    Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğu ile göz önünde olan Kenan İmirzalıoğlu'nun aile fertleri hayranları tarafından yakın takibe alınıp merak edilirken, İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu ile benzerliği ise herkesi şoke etti.

  2. Deli Yürek, Acı Hayat, Karadayı ve Ezel gibi damga vuran filmlerde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde "Kim Milyoner Olmak İste" yarışmasıyla televizyon ekranlarında fırtınalar estiriyor.

    Deli Yürek, Acı Hayat, Karadayı ve Ezel gibi damga vuran filmlerde rol alan Kenan İmirzalıoğlu, şimdilerde "Kim Milyoner Olmak İste" yarışmasıyla televizyon ekranlarında fırtınalar estiriyor.

  3. Özel hayatıyla da hayranları tarafından mercek altına alınan İmirzalıoğlu, yaşantısıyla merak ediliyor.

    Özel hayatıyla da hayranları tarafından mercek altına alınan İmirzalıoğlu, yaşantısıyla merak ediliyor.

  4. Meslektaşı Sinem Kobal ile 2016 yılında Cunda Adası'nda evlenmişti.

    Meslektaşı Sinem Kobal ile 2016 yılında Cunda Adası'nda evlenmişti.

  5. İki kız çocuğu babası olmanın mutluluğunu yaşayan İmirzalıoğlu, aile yaşantısıyla da merak edilmeye başlandı.

    İki kız çocuğu babası olmanın mutluluğunu yaşayan İmirzalıoğlu, aile yaşantısıyla da merak edilmeye başlandı.

  6. Babası hakkında verdiği bir röportajlarla da dikkat çeken İmirzalıoğlu, "Babamla aram iyidir.

    Babası hakkında verdiği bir röportajlarla da dikkat çeken İmirzalıoğlu, "Babamla aram iyidir.

  7. İlkokulda en azından derslerim iyiydi, babam okumaya çok önem verirdi, aman oğlum bu köyde kalmayacaksın dimi, okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın, buradaki toprağa güvenme sakın derdi." demişti.

    İlkokulda en azından derslerim iyiydi, babam okumaya çok önem verirdi, aman oğlum bu köyde kalmayacaksın dimi, okuyacaksın ve kendi hayatını kuracaksın, buradaki toprağa güvenme sakın derdi." demişti.

  8. BABASINI GÖRENLER ŞAŞIRDI

    BABASINI GÖRENLER ŞAŞIRDI

  9. Sık sık babası sorulan ve hakkında bilgi edinilen Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu'nun oğlu ile benzerliği ise dikkat çekti.

    Sık sık babası sorulan ve hakkında bilgi edinilen Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu'nun oğlu ile benzerliği ise dikkat çekti.

  10. İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu:

    İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun babası Mustafa İmirzalıoğlu: