Tatil Dönüşü Uyum Sağlamanızı Kolaylaştıracak 5 Öneri

İşte tatil sonrası depresyonu için öneriler...

  1. EVİNİZİ TEMİZLEYİN    Bir seyahatten eve döndüğünüzde, durgun hissedebilirsiniz. Unutmayın evinizi temizlemek, enerji akışını yeniden devreye sokmanın harika bir yoludur.

    EVİNİZİ TEMİZLEYİN Bir seyahatten eve döndüğünüzde, durgun hissedebilirsiniz. Unutmayın evinizi temizlemek, enerji akışını yeniden devreye sokmanın harika bir yoludur.

  2. SEYAHATİNİZDEN BİR FOTOĞRAF ALBÜMÜ OLUŞTURUN    Bazen hayatınızdaki sorumluluklar, sizi deneyimlediğiniz pozitiflikten uzaklaştırabilir. Bunun için tatilde çektiğiniz fotoğraf ve videolardan bir ailbüm oluşturun. Böylece o karelere bakıp modunuzu yükseltebilirsiniz.

    SEYAHATİNİZDEN BİR FOTOĞRAF ALBÜMÜ OLUŞTURUN Bazen hayatınızdaki sorumluluklar, sizi deneyimlediğiniz pozitiflikten uzaklaştırabilir. Bunun için tatilde çektiğiniz fotoğraf ve videolardan bir ailbüm oluşturun. Böylece o karelere bakıp modunuzu yükseltebilirsiniz.

  3. KENDİNİZE İZİN VERİN    En sevdiğiniz şehirlere tatile gitmek sizi o kadar yüksek bir ruh haline sokabilir ki eve döndüğünüzde çöküş yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda kendinize müsaade edin eğer ağlamak istiyorsanız kendinizi tutmayın.

    KENDİNİZE İZİN VERİN En sevdiğiniz şehirlere tatile gitmek sizi o kadar yüksek bir ruh haline sokabilir ki eve döndüğünüzde çöküş yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda kendinize müsaade edin eğer ağlamak istiyorsanız kendinizi tutmayın.

  4. BİR SONRAKİ TATİLİNİZİ PLANLAYIN    Bir sonraki seyahatinizi planlayacak maddi gücünüz olsun ya da olmasın, ileriye dönük fikirlerinizi planlamak, günlük rutinlerinizde motivasyonunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

    BİR SONRAKİ TATİLİNİZİ PLANLAYIN Bir sonraki seyahatinizi planlayacak maddi gücünüz olsun ya da olmasın, ileriye dönük fikirlerinizi planlamak, günlük rutinlerinizde motivasyonunuzu korumanıza yardımcı olacaktır.

  5. KENDİNİZE HİÇBİR ŞEYİN KALICI OLMADIĞINI HATIRLATIN    Şu anki hayatınızın kalıcı olmadığını, bunu istediğiniz zaman değiştirebileceğinizi kendinize hatırlatın. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin ve arzuladığınız hayata doğru çalışmaya devam edin.

    KENDİNİZE HİÇBİR ŞEYİN KALICI OLMADIĞINI HATIRLATIN Şu anki hayatınızın kalıcı olmadığını, bunu istediğiniz zaman değiştirebileceğinizi kendinize hatırlatın. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin ve arzuladığınız hayata doğru çalışmaya devam edin.