Demet Akalın'ın Kiracı Çıkmazı: Adam Evime Çöktü

Demet Akalın, kiracısıyla yaşadığı sıkıntıyı bir türlü çözemedi.

  1. Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen ünlü isim şarkıcı Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte.

    Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen ünlü isim şarkıcı Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte.

  2. Mankenlik yaptığı yıllarda aldığı bir evde oturan kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığını ifade eden Akalın, "Bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.    Avukatını devreye soktuğunu söyleyen Akalın ne yapsa olmadı.

    Mankenlik yaptığı yıllarda aldığı bir evde oturan kiracısından aylık 5 bin TL kira aldığını ifade eden Akalın, "Bugün bir yere gidiyorsun dört kişi, 3-4 bin lira hesap geliyor. Kiracım evimde 5 bin liraya oturuyor. Ben bunu canlı yayında söylediğim için; adamın ukalalığına bak emlakçıya gidip 'Programda bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı. Avukatını devreye soktuğunu söyleyen Akalın ne yapsa olmadı.

  3. "Ben o evi almak için dişimi tırnağıma gece gündüz o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağzı kokusunu çekiyordum" diyen Demet Akalın sosyal medyadan da isyan etti.

    "Ben o evi almak için dişimi tırnağıma gece gündüz o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağzı kokusunu çekiyordum" diyen Demet Akalın sosyal medyadan da isyan etti.

  4. Demet Akalın son paylaşımında "Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!!!!!" diyerek derdini takipçileriyle paylaştı.

    Demet Akalın son paylaşımında "Ya bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!!!!!" diyerek derdini takipçileriyle paylaştı.