Oyunculuğa İyi Alıştı... Hadise Set Pozlarını Paylaştı

Oyunculuğa iyi alıştı... Hadise set pozlarını paylaştı

  1. Sahne şovları ve kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise şimdi de oyunculuğa merak sardı. Geçtiğimiz haftalarda bir proje için imza atam Hadise, kariyerine oyunculuğu da ekledi.

    Sahne şovları ve kıyafetleri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü şarkıcı Hadise şimdi de oyunculuğa merak sardı. Geçtiğimiz haftalarda bir proje için imza atam Hadise, kariyerine oyunculuğu da ekledi.

  2. HADİSE SET POZLARINI PAYLAŞTI<p>    Rol aldığı filmin çekimleri başlayan ünlü şarkıcı, sete girdi. Hadise, setten karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

    HADİSE SET POZLARINI PAYLAŞTI

    Rol aldığı filmin çekimleri başlayan ünlü şarkıcı, sete girdi. Hadise, setten karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

  3. Filmde Ceren karakterine hayat veren Hadise, yayınladığı karelere "Bu aralar ben Ceren" notunu düştü. Ünlü şarkıcının paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

    Filmde Ceren karakterine hayat veren Hadise, yayınladığı karelere "Bu aralar ben Ceren" notunu düştü. Ünlü şarkıcının paylaşımı takipçileri tarafından kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.