Her Defasında Direkten Döndü Ama... Anlaşma Sağlandı!

Ferdi Kadıoğlu gidiyor...

  1. Süper Lig'de 2024-2025 sezonuna 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli takımda uzun süredir beklenen ayrılık gerçekleşmek üzere. Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi İngiltere oldu.

    Süper Lig'de 2024-2025 sezonuna 1 galibiyet ve 1 beraberlikle başlayan Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme yaşandı. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertli takımda uzun süredir beklenen ayrılık gerçekleşmek üzere. Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'nun yeni adresi İngiltere oldu.

  2. Ferdi ile daha önce el sıkışan Premier Lig ekibi Brighton, Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardı. Ferdi Kadıoğlu, kısa süre içinde İngiltere'ye gidecek.

    Ferdi ile daha önce el sıkışan Premier Lig ekibi Brighton, Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardı. Ferdi Kadıoğlu, kısa süre içinde İngiltere'ye gidecek.

  3. Milli oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra İngiliz ekibiyle resmi sözleşmeyi imzalayacak. FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞI RAKAM Fenerbahçe'nin bu transferden 30-35 milyon euro bonservis ücreti kazanması bekleniyor.

    Milli oyuncu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra İngiliz ekibiyle resmi sözleşmeyi imzalayacak. FENERBAHÇE'NİN KAZANACAĞI RAKAM Fenerbahçe'nin bu transferden 30-35 milyon euro bonservis ücreti kazanması bekleniyor.

  4. Ferdi Kadıoğlu transferi için adı geçen bir diğer İngiliz ekibi Manchester United ise bonservisin yüksek olması nedeniyle bu transferden vazgeçti. 40 GOLE KATKI YAPTI Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.

    Ferdi Kadıoğlu transferi için adı geçen bir diğer İngiliz ekibi Manchester United ise bonservisin yüksek olması nedeniyle bu transferden vazgeçti. 40 GOLE KATKI YAPTI Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olarak gösterilen 24 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 2018 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 203 maçta 18 gol attı ve 22 asist yaptı.