İstanbul'da Şiddetli Sağanak

Gökyüzünü kara bulutlar sardı

  1. İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sultangazi'de cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Yağış sonrası İsmetpaşa Caddesi göle döndü.

    İstanbul'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Sultangazi'de cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Yağış sonrası İsmetpaşa Caddesi göle döndü.

  2. Taksim'de de sağanak yağış etkili olurken, vatandaşlar sağanak yağıştan kaçmak için iş yerlerine sığındı.

    Taksim'de de sağanak yağış etkili olurken, vatandaşlar sağanak yağıştan kaçmak için iş yerlerine sığındı.

  3. BAZI EVLERİ SU BASTI    Bahçelievler'de ise, sağanak yağış sonrası dolu etkisini gösterdi, Soğanlı Mahallesi'nde bazı evleri su bastı.

    BAZI EVLERİ SU BASTI Bahçelievler'de ise, sağanak yağış sonrası dolu etkisini gösterdi, Soğanlı Mahallesi'nde bazı evleri su bastı.

  4. ARAÇLAR ALT GEÇİTTE MAHSUR KALDI    Bayrampaşa'da Maltepe alt geçidini su bastı. Yağmur suyuyla dolan alt geçitte 2 araç mahsur kaldı.

    ARAÇLAR ALT GEÇİTTE MAHSUR KALDI Bayrampaşa'da Maltepe alt geçidini su bastı. Yağmur suyuyla dolan alt geçitte 2 araç mahsur kaldı.

  5. Belediye ekiplerinin çalışmalarının ardından 2 araç olay yerinden kaldırıldı.

    Belediye ekiplerinin çalışmalarının ardından 2 araç olay yerinden kaldırıldı.

  6. "SU 2 DAKİKA İÇİNDE 10 METREYE ÇIKTI"    Alt geçitte mahsur kalan minibüs şoförü Nurettin Çakır, "Su 2 dakika içinde 10 metreye çıktı. Araba suya gömüldü. Ben de camı kırarak çıktım. Minibüs boştu, yolcu olsa boğulurdu." dedi.

    "SU 2 DAKİKA İÇİNDE 10 METREYE ÇIKTI" Alt geçitte mahsur kalan minibüs şoförü Nurettin Çakır, "Su 2 dakika içinde 10 metreye çıktı. Araba suya gömüldü. Ben de camı kırarak çıktım. Minibüs boştu, yolcu olsa boğulurdu." dedi.

  7. AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ    Avcılar'da etkili olan sağanak yağış sırasında ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağaç ekiplerinin çalışmaların ardından yoldan kaldırıldı.

    AĞAÇ OTOMOBİLİN ÜZERİNE DEVRİLDİ Avcılar'da etkili olan sağanak yağış sırasında ağaç, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağaç ekiplerinin çalışmaların ardından yoldan kaldırıldı.

  8. FABRİKANIN BODRUM KATINI SU BASTI    Bayrampaşa?da sağanak yağışın ardından 5 katlı fabrikanın bodrum katını su bastı.

    FABRİKANIN BODRUM KATINI SU BASTI Bayrampaşa?da sağanak yağışın ardından 5 katlı fabrikanın bodrum katını su bastı.

  9. METEOROLOJİ UYARMIŞTI    Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün 10.00-15.00 saatleri arasında kentin batı ve kuzey kesimleri ile Boğaz çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği belirtilmişti.

    METEOROLOJİ UYARMIŞTI Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, bugün 10.00-15.00 saatleri arasında kentin batı ve kuzey kesimleri ile Boğaz çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği belirtilmişti.

  10. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapılmıştı.

    Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapılmıştı.

  11. BAZI BÖLGELERİ KARA BULUTLAR SARDI    Yoğun sağanak ve dolu yağışının ardından bazı ilçelerde kara bulutlar görüldü.

    BAZI BÖLGELERİ KARA BULUTLAR SARDI Yoğun sağanak ve dolu yağışının ardından bazı ilçelerde kara bulutlar görüldü.