Galatasaray'da Bomba Gelişmeler...

İşte transferdeki son durum...

  1. Sezon başından bu yana savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray, kadrosunda bu bölgede alternatif isimler bulunmasına rağmen yine defansa takviye yapma kararı aldı.

    Sezon başından bu yana savunmada büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray, kadrosunda bu bölgede alternatif isimler bulunmasına rağmen yine defansa takviye yapma kararı aldı.

  2. Teknik direktör Roberto Mancini'nin, İngiliz basınında manşetleri süsleyen John Terry'nin alınmasını çok istediği öğrenildi.

    Teknik direktör Roberto Mancini'nin, İngiliz basınında manşetleri süsleyen John Terry'nin alınmasını çok istediği öğrenildi.

  3. Stoperde Dany'yi yetersiz bulan, zaman zaman sakatlık problemi yaşayan Gökhan Zan'a da güvenemeyen Mancini'nin, sezon başında Lille'den 6.3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Chedjou için de "Çok hata yapıyor" dediği öğrenildi.

    Stoperde Dany'yi yetersiz bulan, zaman zaman sakatlık problemi yaşayan Gökhan Zan'a da güvenemeyen Mancini'nin, sezon başında Lille'den 6.3 milyon Euro karşılığında transfer edilen Chedjou için de "Çok hata yapıyor" dediği öğrenildi.

  4. <p><b>"O BİR LİDER"</b></p>  Chelsea'de forma giyen Terry'nin 33 yaşında olmasına çok fazla takılmamak gerektiğine işaret eden Mancini'nin, "Terry, sadece bir oyuncu değil, tam bir lider. Savunmadaki tüm sorunlarımızı çözer. Alınırsa büyük iş başarmış oluruz. Drogba'nın da yaşı tartışılmış ama sahada verdikleri ortada" diyerek yönetimden bu transferin bitirilmesini istedi.

    "O BİR LİDER"

    Chelsea'de forma giyen Terry'nin 33 yaşında olmasına çok fazla takılmamak gerektiğine işaret eden Mancini'nin, "Terry, sadece bir oyuncu değil, tam bir lider. Savunmadaki tüm sorunlarımızı çözer. Alınırsa büyük iş başarmış oluruz. Drogba'nın da yaşı tartışılmış ama sahada verdikleri ortada" diyerek yönetimden bu transferin bitirilmesini istedi.

  5. İtalyan teknik adam, Terry'nin Semih Kaya'nın gelişimine de büyük katkı sağlayacağının altını çizdi.

    İtalyan teknik adam, Terry'nin Semih Kaya'nın gelişimine de büyük katkı sağlayacağının altını çizdi.

  6. <p><b<LONDRA'DAKİ PAZARLIĞA BASKIN </b></p>  Mancini'nin Türkiye'ye gelmesinde büyük pay sahibi olan Muzzi Özcan, John Terry'nin G.Saray'a transferi için de devreye girdi.

    Mancini'nin Türkiye'ye gelmesinde büyük pay sahibi olan Muzzi Özcan, John Terry'nin G.Saray'a transferi için de devreye girdi.

  7. <b>Sporx'in haberine göre;</b> Özcan ile İngiliz yıldızın menajeri ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Paul Nicholls arasında önceki gün Higbury'de bulunan Oba Restaurant'ta yapılan transer zirvesi gazetecilerin mekana gelip görüntü alması üzerine yarıda kaldı.

    Sporx'in haberine göre; Özcan ile İngiliz yıldızın menajeri ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Paul Nicholls arasında önceki gün Higbury'de bulunan Oba Restaurant'ta yapılan transer zirvesi gazetecilerin mekana gelip görüntü alması üzerine yarıda kaldı.

  8. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Terry'nin, Chelsea'den sözleşme yenileme konusunda teklif almaması halinde G.Saray'ın önerisini düşünebileceğini ilettiği öğrenildi.

    Sezon sonunda kontratı bitecek olan Terry'nin, Chelsea'den sözleşme yenileme konusunda teklif almaması halinde G.Saray'ın önerisini düşünebileceğini ilettiği öğrenildi.

  9. Drogba'nın G.Saray'a yönelik olumlu sözleri de Terry'nin bu kararında etkili oldu.

    Drogba'nın G.Saray'a yönelik olumlu sözleri de Terry'nin bu kararında etkili oldu.

  10. G.Saray'ın, Terry'e 3 yıl için 3.5 milyon sterlin garanti para ve başarı primi vermeyi planladığı ileri sürüldü.

    G.Saray'ın, Terry'e 3 yıl için 3.5 milyon sterlin garanti para ve başarı primi vermeyi planladığı ileri sürüldü.

  11. <p><b>AMRABAT'IN SATIŞINA ONAY </b></p>  Dinamo Moskova'dan Amrabat için gelen 5 milyon Euro'luk transfer önerisi, yönetimin yüzünü güldürmüş, başkan Ünal Aysal'ın da bu transfere onay verdiği belirtilmişti.

    AMRABAT'IN SATIŞINA ONAY

    Dinamo Moskova'dan Amrabat için gelen 5 milyon Euro'luk transfer önerisi, yönetimin yüzünü güldürmüş, başkan Ünal Aysal'ın da bu transfere onay verdiği belirtilmişti.

  12. Son olarak Faslı oyuncuyu kadrosunda düşünmeyen Mancini'nin de bu transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi.

    Son olarak Faslı oyuncuyu kadrosunda düşünmeyen Mancini'nin de bu transfere yeşil ışık yaktığı bildirildi.

  13. Devre arası transfer döneminde en az 3 yerli 3 de yabancı oyuncu isteyen Mancini'nin bazı oyuncularla daha şimdiden söz kestiği ve isimlerini yönetime verdiği kaydediliyor.

    Devre arası transfer döneminde en az 3 yerli 3 de yabancı oyuncu isteyen Mancini'nin bazı oyuncularla daha şimdiden söz kestiği ve isimlerini yönetime verdiği kaydediliyor.

  14. <p><b>'BENİ AL MANCİNİ' </b></p>  Inter'de genç yaşta dikkatleri üzerine çeken, daha sonra kariyerinde yaşadığı hızlı düşüşlerin ardından sezon başında ABD ekiplerinden Seattle Sounders'a geçen Obafemi Martins, G.Saray'dan teklif bekliyor.

    'BENİ AL MANCİNİ'

    Inter'de genç yaşta dikkatleri üzerine çeken, daha sonra kariyerinde yaşadığı hızlı düşüşlerin ardından sezon başında ABD ekiplerinden Seattle Sounders'a geçen Obafemi Martins, G.Saray'dan teklif bekliyor.

  15. Inter'de birlikte çalıştığı eski hocası Mancini'ye mesaj gönderen Nijeryalı forvet şöyle konuştu:

    Inter'de birlikte çalıştığı eski hocası Mancini'ye mesaj gönderen Nijeryalı forvet şöyle konuştu:

  16. "Avrupa'ya dönmek ve Türkiye'de şansımı denemek isterim."

    "Avrupa'ya dönmek ve Türkiye'de şansımı denemek isterim."

  17. "Türkiye ligi çok gelişti. Sneijder, Drogba, Zokora ve Babel gibi isimlerin bu ülkeye gitmesi boşuna değil"

    "Türkiye ligi çok gelişti. Sneijder, Drogba, Zokora ve Babel gibi isimlerin bu ülkeye gitmesi boşuna değil"

  18. "Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özledim. G.Saray forması giymek ve Mancini ile yeniden çalışmak isterim"

    "Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı özledim. G.Saray forması giymek ve Mancini ile yeniden çalışmak isterim"

  19. <p><b>20 MAÇTA 8 GOL ATTI </b></p>  Dizindeki sakatlık sonrası Inter'deki formunu yakalayamayan Martins, daha sonra Newcastle, Wolfsburg, Birmingham ve Levante'de görev almıştı.

    20 MAÇTA 8 GOL ATTI

    Dizindeki sakatlık sonrası Inter'deki formunu yakalayamayan Martins, daha sonra Newcastle, Wolfsburg, Birmingham ve Levante'de görev almıştı.

  20. Martins, sezon başından bu yana görev yaptığı ABD ekibinde 20 maçta 8 gol attı.

    Martins, sezon başından bu yana görev yaptığı ABD ekibinde 20 maçta 8 gol attı.