Bu Teknolojilerden Uzak Durun

Bu teknolojilerden uzak durun

  1. Zamanında çok ses getiren bu teknolojilerin kimisi kullanım ömrünü doldurdu, kimisi de piyasaya çıkar çıkmaz demode oldu. İşte uzak durulması gereken teknolojik ürünler.

    Zamanında çok ses getiren bu teknolojilerin kimisi kullanım ömrünü doldurdu, kimisi de piyasaya çıkar çıkmaz demode oldu. İşte uzak durulması gereken teknolojik ürünler.

  2. <p><b>Bluetooth kulaklık</b></p>  Telefonu omuzda sıkıştırarak kullanmak sağlığa zararlı olsa da, Bluetooth kulaklıklar hiçbir tarz kıyafete uymayarak kullananın dış görünüşünü bozuyor.

    Bluetooth kulaklık

    Telefonu omuzda sıkıştırarak kullanmak sağlığa zararlı olsa da, Bluetooth kulaklıklar hiçbir tarz kıyafete uymayarak kullananın dış görünüşünü bozuyor.

  3. <p><b>BlackBerry PlayBook</b></p>  BlackBerry'nin ilk ve tek tableti, iPad'e rakip olmaktan çok uzak kaldı. Cihazın e-posta göndermek gibi basit bir iş için bile Bluetooth marka bir telefona bağlanması gerekiyor.

    BlackBerry PlayBook

    BlackBerry'nin ilk ve tek tableti, iPad'e rakip olmaktan çok uzak kaldı. Cihazın e-posta göndermek gibi basit bir iş için bile Bluetooth marka bir telefona bağlanması gerekiyor.

  4. <p><b>Google Wallet</b></p>  Temassız ödeme teknolojisi henüz emekleme aşamasında. Google Wallet da bu durumda bir istisna oluşturmuyor. Henüz küresel çapta kullanıma açılamayan uygulama ABD'de bile tam olarak kabul görmedi.

    Google Wallet

    Temassız ödeme teknolojisi henüz emekleme aşamasında. Google Wallet da bu durumda bir istisna oluşturmuyor. Henüz küresel çapta kullanıma açılamayan uygulama ABD'de bile tam olarak kabul görmedi.

  5. <p><b>DVD oynatıcı</b></p>  Film ve dizilerin yüksek çözünürlüklü olarak internetten yayınlandığı günümüzde DVD'ler 20'nci yüzyıldan bir teknoloji olarak kalıyor.

    DVD oynatıcı

    Film ve dizilerin yüksek çözünürlüklü olarak internetten yayınlandığı günümüzde DVD'ler 20'nci yüzyıldan bir teknoloji olarak kalıyor.

  6. <p><b>iPod</b></p>  Akıllı telefonların yüzlerce şarkı depolayabildiği günümüzde buna ek olarak Pandora, iRadio ve Spotify'dan da müzik dinlenebilir.

    iPod

    Akıllı telefonların yüzlerce şarkı depolayabildiği günümüzde buna ek olarak Pandora, iRadio ve Spotify'dan da müzik dinlenebilir.

  7. <p><b>Nintendo Wii</b></p>  Orijinal Nintendo Wii'nin üretimi 2013 Ekim ayında sona erdi. Günümüze ayak uyduran bir oyun konsolu isteyenler Wii U, Xbox One ya da Playstation 4'ten birini tercih edebilir.

    Nintendo Wii

    Orijinal Nintendo Wii'nin üretimi 2013 Ekim ayında sona erdi. Günümüze ayak uyduran bir oyun konsolu isteyenler Wii U, Xbox One ya da Playstation 4'ten birini tercih edebilir.

  8. <p><b>Angry Birds</b></p>  Bir zamanlar akıllı telefonlarda fırtınalar koparan Angry Birds artık zirveden inmiş durumda

    Angry Birds

    Bir zamanlar akıllı telefonlarda fırtınalar koparan Angry Birds artık zirveden inmiş durumda

  9. <p><b>Galaxy Gear</b></p>  Samsung'un ilk akıllı saati olan Galaxy Gear, kötü pil ömrü ve sınırlı kullanıma sahip olmasının yanı sıra çok da pahalıydı.

    Galaxy Gear

    Samsung'un ilk akıllı saati olan Galaxy Gear, kötü pil ömrü ve sınırlı kullanıma sahip olmasının yanı sıra çok da pahalıydı.

  10. <p><b>BlackBerry Z10</b></p>  BlackBerry Z10 ilk çıktığında hakkındaki yorumlar olumluydu. Ancak kısıtlı uygulama seçeneği bu telefonun zayıf noktası olarak kaldı.

    BlackBerry Z10

    BlackBerry Z10 ilk çıktığında hakkındaki yorumlar olumluydu. Ancak kısıtlı uygulama seçeneği bu telefonun zayıf noktası olarak kaldı.

  11. <p><b>'Akılsız' telefonlar</b></p>  Telefon etmek ve mesaj atmak dışında bir özelliği olmayan cep telefonları tarihe karışıyor. Günümüzde Android tabanlı akıllı telefonlar, eski model telefonlarla neredeyse aynı fiyata satılıyor

    'Akılsız' telefonlar

    Telefon etmek ve mesaj atmak dışında bir özelliği olmayan cep telefonları tarihe karışıyor. Günümüzde Android tabanlı akıllı telefonlar, eski model telefonlarla neredeyse aynı fiyata satılıyor

  12. <p><b>Facebook Home</b></p>  Android tabanlı akıllı telefonları Facebook temelli bir sosyal medya merkezine dönüştüren uygulama pek kabul görmedi.

    Facebook Home

    Android tabanlı akıllı telefonları Facebook temelli bir sosyal medya merkezine dönüştüren uygulama pek kabul görmedi.

  13. <p><b>Google Glass</b></p>  Google, Glass ürününü teknoloji severler arasında moda haline getirmeye çalışsa da, kimse sokakta Google Glass takarken görülmek istemiyor. Google Glass bilgisayar teknolojisinin geleceğine ışık tutsa da, bu ürünü kullanmak sokakta çok fazla istenmeyen ilgiye neden oluyor.

    Google Glass

    Google, Glass ürününü teknoloji severler arasında moda haline getirmeye çalışsa da, kimse sokakta Google Glass takarken görülmek istemiyor. Google Glass bilgisayar teknolojisinin geleceğine ışık tutsa da, bu ürünü kullanmak sokakta çok fazla istenmeyen ilgiye neden oluyor.