Bu Hayvanları Daha Önce Hiç Görmediniz!

Bu hayvanları daha önce hiç görmediniz!

  1. <p><b>1. Tavşan</b></p>   Bu sevimli tavşan 2009 yılında dünyaya geldi ve 3 ay boyunca tüyleri çıkmadı. Bun sebepten dolayı baya popüler olmuştu. Fakat 3. ayın sonunda tüyleri çıkmaya başladı ve normal bir tavşan oldu.

    1. Tavşan

    Bu sevimli tavşan 2009 yılında dünyaya geldi ve 3 ay boyunca tüyleri çıkmadı. Bun sebepten dolayı baya popüler olmuştu. Fakat 3. ayın sonunda tüyleri çıkmaya başladı ve normal bir tavşan oldu.

  2. <p><b>2. Ayı Dolores</b></p>   Leipzig, Almanya'da bulunan bir hayvanat bahçesinde yaşıyor. Dişi ayılarda görülmeyen bir şekilde aniden tüm tüyleri döküldü ve bu hale geldi. Başka bir sağlık problemi olmayan ayının genetik bir bozukluktan dolayı tüylerinin dökülmüş olabileceği belirtiliyor.

    2. Ayı Dolores

    Leipzig, Almanya'da bulunan bir hayvanat bahçesinde yaşıyor. Dişi ayılarda görülmeyen bir şekilde aniden tüm tüyleri döküldü ve bu hale geldi. Başka bir sağlık problemi olmayan ayının genetik bir bozukluktan dolayı tüylerinin dökülmüş olabileceği belirtiliyor.

  3. <p><b>3. Kirpi</b></p>   Foxy Lodge Kurtarma Merkezi'nde yaşayan kirpi Betty ile tanışın! Dünyanın en sevimli kirpilerinden birisi olan Betty'nin bilinmeyen bir sebepten dolayı dikenleri çıkmıyor.

    3. Kirpi

    Foxy Lodge Kurtarma Merkezi'nde yaşayan kirpi Betty ile tanışın! Dünyanın en sevimli kirpilerinden birisi olan Betty'nin bilinmeyen bir sebepten dolayı dikenleri çıkmıyor.

  4. <p><b>4. Papağan Oscar</b></p>   'Moluccan cockatoo' cinsi bir papağan ve tam 35 yaşında. Sadece kuşlarla ilgili bir hastalığa yakalanan Oscar tüylerini rahatsız olduğu için kendi yoluyor.

    4. Papağan Oscar

    'Moluccan cockatoo' cinsi bir papağan ve tam 35 yaşında. Sadece kuşlarla ilgili bir hastalığa yakalanan Oscar tüylerini rahatsız olduğu için kendi yoluyor.

  5. <p><b>5. Rakun</b></p>   Bu memeliler tüylerinin dökülmesine sebep olacak bazı hastalıklara yakalanabiliyorlar. Bu hastalıkların başında uyuz ve mantar enfeksiyonu geliyor. Doğal ortamlarında da bu gibi durumlarla karşılaşmak mümkün.

    5. Rakun

    Bu memeliler tüylerinin dökülmesine sebep olacak bazı hastalıklara yakalanabiliyorlar. Bu hastalıkların başında uyuz ve mantar enfeksiyonu geliyor. Doğal ortamlarında da bu gibi durumlarla karşılaşmak mümkün.

  6. <p><b>6. Sincap </b></p>  Tüysüz sincaplar çok alışılmadık bir fenomen değildir. Genelde kenelerin sebep olduğu bir hastalık sonucu tüylerini kaybederler.

    6. Sincap

    Tüysüz sincaplar çok alışılmadık bir fenomen değildir. Genelde kenelerin sebep olduğu bir hastalık sonucu tüylerini kaybederler.

  7. <p><b>7. Hint domuzu</b></p>   Bu hayvan kobay olarak yetiştirilen tüysüz bir tür.

    7. Hint domuzu

    Bu hayvan kobay olarak yetiştirilen tüysüz bir tür.

  8. <p><b>8. Penguen</b></p>   Bu yavru tüysüz olarak dünyaya geldi ve bu sebepten dolayı ailesi tarafından reddedildi. Çin'in Liaoning şehrinde bulunan bir su parkında yaşayan bu hayvan bakıcılarının özverili çalışmaları sonucu iyileşti ve tüyleri çıktı.

    8. Penguen

    Bu yavru tüysüz olarak dünyaya geldi ve bu sebepten dolayı ailesi tarafından reddedildi. Çin'in Liaoning şehrinde bulunan bir su parkında yaşayan bu hayvan bakıcılarının özverili çalışmaları sonucu iyileşti ve tüyleri çıktı.

  9. <p><b>9. Sıçan </b></p>  Tüysüz sıçanlar laboratuvar ortamında farklı genlerin kombinasyonuyla oluşturulmuştur.

    9. Sıçan

    Tüysüz sıçanlar laboratuvar ortamında farklı genlerin kombinasyonuyla oluşturulmuştur.

  10. <p><b>10. Şempanze</b></p>   Şempanzeler, diğer maymunlar gibi alopesi hastalığına yakalanabiliyorlar. Bu hastalık sebebiyle vücutlarındaki tüm tüyler dökülüyor.

    10. Şempanze

    Şempanzeler, diğer maymunlar gibi alopesi hastalığına yakalanabiliyorlar. Bu hastalık sebebiyle vücutlarındaki tüm tüyler dökülüyor.

  11. <p><b>11. Köpek </b></p>  Bu cinsin ismi Peru Tüysüz Köpeği. Irk özelliği olarak tüyleri bulunmuyor. Bu özelliğiyle tüylü hayvanlardan hoşlanmayan insanların tercih ettiği bir cins.

    11. Köpek

    Bu cinsin ismi Peru Tüysüz Köpeği. Irk özelliği olarak tüyleri bulunmuyor. Bu özelliğiyle tüylü hayvanlardan hoşlanmayan insanların tercih ettiği bir cins.

  12. <p><b>12. Vombat</b></p>   Vombatlar 7 aylık olana kadar annelerinin keselerinde yaşarlar. Fakat bu yavrunun annesi 3 aylıkken öldü ve yavru annesinin kesesinden alınmak zorunda kadı. Tüylerinin olmamasının sebebi hala çok küçük olması.

    12. Vombat

    Vombatlar 7 aylık olana kadar annelerinin keselerinde yaşarlar. Fakat bu yavrunun annesi 3 aylıkken öldü ve yavru annesinin kesesinden alınmak zorunda kadı. Tüylerinin olmamasının sebebi hala çok küçük olması.

  13. <p><b>13. Babun</b></p>   Bu tüysüz babun Zimbabve kırsalında görüntülendi. Tüylerinin dökülmesinin sebebi 'alopesi' olabilir fakat hayvan doğada olduğundan dolayı tam sebebini net olarak bilemiyoruz.

    13. Babun

    Bu tüysüz babun Zimbabve kırsalında görüntülendi. Tüylerinin dökülmesinin sebebi 'alopesi' olabilir fakat hayvan doğada olduğundan dolayı tam sebebini net olarak bilemiyoruz.

  14. <p><b>14. Kanguru </b></p>  Almanya'da Serengeti-Park'ta yaşayan bu minik yaratığın ismi Sabrina. Annesi tarafından reddedilen bu yavrunun tüyleri halka çıkmamış. Kangurular annelerinin keselerinde yaşadıkları süre boyunca tüy çıkarmazlar.

    14. Kanguru

    Almanya'da Serengeti-Park'ta yaşayan bu minik yaratığın ismi Sabrina. Annesi tarafından reddedilen bu yavrunun tüyleri halka çıkmamış. Kangurular annelerinin keselerinde yaşadıkları süre boyunca tüy çıkarmazlar.

  15. <p><b>15. Hamster</b></p> Genetik bir bozukluk sebebiyle tüysüz doğan hamsterlar bir tür değildir . Sadece tüysüz ebeveynlerin yavruları tüysüz olur.

    15. Hamster

    Genetik bir bozukluk sebebiyle tüysüz doğan hamsterlar bir tür değildir . Sadece tüysüz ebeveynlerin yavruları tüysüz olur.

3 Ağustos 2014