Twitter'da Tim Howard Patlaması

Howard kurtarışlarıyla fenomen oldu

  1. "Bir kaleci daha ne yapsın" cümlesini, önceki gün Belçika-ABD karşılaşmasında çok kez kullandık. Tim Howard, takımı uzatmada Belçika'ya boyun eğerken 15 kurtarış yapmış ancak 30 dakikalık ekstra zamanda gelen gollere engel olamamıştı.

    "Bir kaleci daha ne yapsın" cümlesini, önceki gün Belçika-ABD karşılaşmasında çok kez kullandık. Tim Howard, takımı uzatmada Belçika'ya boyun eğerken 15 kurtarış yapmış ancak 30 dakikalık ekstra zamanda gelen gollere engel olamamıştı.

  2. Buna rağmen ABD?liler Tim Howard?ın olağanüstün performansını onurlandırmak için harekete geçti.

    Buna rağmen ABD?liler Tim Howard?ın olağanüstün performansını onurlandırmak için harekete geçti.

  3. Başkent Washington'da 1981-1989 yılları arasında ABD Başkanlığı'nı yürüten Ronald Wilson Reagan'ın ismini taşıyan Ronald Reagan Havaalanı'nın adının Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesi için Beyaz Saray'a talepte bulunuldu.

    Başkent Washington'da 1981-1989 yılları arasında ABD Başkanlığı'nı yürüten Ronald Wilson Reagan'ın ismini taşıyan Ronald Reagan Havaalanı'nın adının Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesi için Beyaz Saray'a talepte bulunuldu.

  4. <br><b>100 BİN İMZA GEREKLİ </b></br>  Taraftarlar, Beyaz Saray'ın internet sitesine istek dilekçesi gönderirken, "Howard'ın ABD için yaptığı övgüye değer ve unutulmaz hizmetlerinden dolayı Ronald Reagan Havaalanı'nın isminin Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesi


    100 BİN İMZA GEREKLİ
    Taraftarlar, Beyaz Saray'ın internet sitesine istek dilekçesi gönderirken, "Howard'ın ABD için yaptığı övgüye değer ve unutulmaz hizmetlerinden dolayı Ronald Reagan Havaalanı'nın isminin Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesi

  5. Taraftarlar, Beyaz Saray'ın sitesine istek dilekçesi gönderirken, "Howard'ın ABD için yaptığı unutulmaz hizmetlerinden dolayı Ronald Reagan Havaalanı'nın isminin Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı

    Taraftarlar, Beyaz Saray'ın sitesine istek dilekçesi gönderirken, "Howard'ın ABD için yaptığı unutulmaz hizmetlerinden dolayı Ronald Reagan Havaalanı'nın isminin Tim Howard Havaalanı olarak değiştirilmesini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı

  6. Herhangi bir kişinin Beyaz Saray'ın internet sitesinin "We the people" sekmesine istek dilekçesi gönderme hakkı bulunurken, bu dilekçenin Beyaz Saray tarafından değerlendirilmeye alınması için 100 bin imzanın toplanması gerekiyor.

    Herhangi bir kişinin Beyaz Saray'ın internet sitesinin "We the people" sekmesine istek dilekçesi gönderme hakkı bulunurken, bu dilekçenin Beyaz Saray tarafından değerlendirilmeye alınması için 100 bin imzanın toplanması gerekiyor.

  7. Öte yandan Tim Howard'ın Belçika maçındaki performansının ardından Twitter yıkıldı. Sosyal medyada Howard'ın 'caps'leri büyük beğeni topladı.

    Öte yandan Tim Howard'ın Belçika maçındaki performansının ardından Twitter yıkıldı. Sosyal medyada Howard'ın 'caps'leri büyük beğeni topladı.

  8. <br><b>15 KURTARIŞ TARİHE GEÇTİ </b></br>  Everton forması giyen Tim Howard, Belçika karşısında 15 kurtarışa imza atmıştı. Bu rakam, Dünya Kupası tarihinde de unutulmazlar arasındaki yerini aldı.


    15 KURTARIŞ TARİHE GEÇTİ
    Everton forması giyen Tim Howard, Belçika karşısında 15 kurtarışa imza atmıştı. Bu rakam, Dünya Kupası tarihinde de unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

  9. İstatistiklerin tutulmaya başlandığı 1966 yılından bu yana Howard, Dünya Kupası'nda bir karşılaşmada en çok kurtarış yapan oyuncu oldu. Bu alanda rekor, 1978 Arjantin'de Hollanda karşısında 13 kurtarışa imza atan Peru'lu Ramon Quiroga'ya aitti!

    İstatistiklerin tutulmaya başlandığı 1966 yılından bu yana Howard, Dünya Kupası'nda bir karşılaşmada en çok kurtarış yapan oyuncu oldu. Bu alanda rekor, 1978 Arjantin'de Hollanda karşısında 13 kurtarışa imza atan Peru'lu Ramon Quiroga'ya aitti!

  10. Maç bitti reklam girdi, Tim Howard hala top kurtarıyor!

    Maç bitti reklam girdi, Tim Howard hala top kurtarıyor!

  11. Ben Howard olsam 'Başlarım böyle futbola' deyip sahayı terkederdim.

    Ben Howard olsam 'Başlarım böyle futbola' deyip sahayı terkederdim.

  12. Spiker Ersin Düzen'in 3 kelimesinden 1'i Howard.

    Spiker Ersin Düzen'in 3 kelimesinden 1'i Howard.

  13. Adama ateş etsek kurşunu kornere tokatlayacak!

    Adama ateş etsek kurşunu kornere tokatlayacak!

  14. Dünya Kupası bu maçtan sonra direkt Howard'a verilmeli!

    Dünya Kupası bu maçtan sonra direkt Howard'a verilmeli!

  15. Howard parti kur oy atalım...

    Howard parti kur oy atalım...

  16. Sinirden kumandayı fırlattım, Howard onu da tuttu.

    Sinirden kumandayı fırlattım, Howard onu da tuttu.

  17. Annemle babam boşanıyor... Howard gelsin bu evliliği de kurtarsın!

    Annemle babam boşanıyor... Howard gelsin bu evliliği de kurtarsın!

  18. Su içmeye giderken ayağım takıldı ama Howard beni de kurtardı.

    Su içmeye giderken ayağım takıldı ama Howard beni de kurtardı.

  19. Az önce bilgisayarıma virüs girdi, sağ olsun Howard dosyalarımı kurtardı!

    Az önce bilgisayarıma virüs girdi, sağ olsun Howard dosyalarımı kurtardı!

  20. Belçika-ABD maçına damga vuran Howard, en çok gol kurtaran kaleci unvanını ele geçirdi. Bu başarı onu internette de fenomen haline getirdi.

    Belçika-ABD maçına damga vuran Howard, en çok gol kurtaran kaleci unvanını ele geçirdi. Bu başarı onu internette de fenomen haline getirdi.

  21. İşte sosyal medyada paylaşılan Howard  montajları...

    İşte sosyal medyada paylaşılan Howard montajları...