Sinemalarda Bu Hafta

Bu hafta vizyona giren filmler

  1. Yarının DÜnyası  <br>  Brad Bird`in yönettiği "Yarının Dünyası"nda Oscar ödüllü oyuncu George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson ile Raffey Cassidy oynuyor. Film, seyircilere sadece rüyalarda görülebilecek türden yeni boyutların içinde, aralıksız maceradan oluşan bir yolculuk vadediyor.

    Yarının DÜnyası
    Brad Bird`in yönettiği "Yarının Dünyası"nda Oscar ödüllü oyuncu George Clooney, Hugh Laurie, Britt Robertson ile Raffey Cassidy oynuyor. Film, seyircilere sadece rüyalarda görülebilecek türden yeni boyutların içinde, aralıksız maceradan oluşan bir yolculuk vadediyor.

  2. Zilin Sesi  <br>  Levent Demirkale`nin yönettiği ve Kutsi, Wilma Elles, Kemal Kuruçay, Ayhan Kavas, Esin Gündoğdu, Hakan Salınmış, Sümer Tilmaç, Bedri Hari, Merve Erdoğan ve Yelda Kırçuval`ın oynadığı "Zilin Sesi" izleyiciyle buluşacak. Romantik komedi türündeki filmde başrolleri, ilk kez bir sinema filminde rol alan şarkıcı Kutsi ve Wilma Elles paylaşıyor.

    Zilin Sesi
    Levent Demirkale`nin yönettiği ve Kutsi, Wilma Elles, Kemal Kuruçay, Ayhan Kavas, Esin Gündoğdu, Hakan Salınmış, Sümer Tilmaç, Bedri Hari, Merve Erdoğan ve Yelda Kırçuval`ın oynadığı "Zilin Sesi" izleyiciyle buluşacak. Romantik komedi türündeki filmde başrolleri, ilk kez bir sinema filminde rol alan şarkıcı Kutsi ve Wilma Elles paylaşıyor.

  3. Helak: Kayıp Köy<br>    Soydan Soydaş, Tuğçe Aksum, Ömer Güney, Poyraz Yılmaz, Süleyman Kabaali ile Fırat Tanış`ın oynadığı "Helak: Kayıp Köy"ün yönetmenliğini Özgür Bakar yaptı. Korku türündeki filmde, hırslarının esiri olmuş bir ailenin, işledikleri suçu gizlemek için kaçarken sığındıkları köyde başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

    Helak: Kayıp Köy
    Soydan Soydaş, Tuğçe Aksum, Ömer Güney, Poyraz Yılmaz, Süleyman Kabaali ile Fırat Tanış`ın oynadığı "Helak: Kayıp Köy"ün yönetmenliğini Özgür Bakar yaptı. Korku türündeki filmde, hırslarının esiri olmuş bir ailenin, işledikleri suçu gizlemek için kaçarken sığındıkları köyde başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

  4. OHA: Oflu Hocayı Aramak<br>    Levent Soyarslan`ın yönettiği filmin başrollerinde; Yaşar Kalyoncu, Adem Yılmaz, Ergun Karamik ve Taies Farzan oynuyor.

    OHA: Oflu Hocayı Aramak
    Levent Soyarslan`ın yönettiği filmin başrollerinde; Yaşar Kalyoncu, Adem Yılmaz, Ergun Karamik ve Taies Farzan oynuyor.

  5. Sihirbazlık Okulunda Bir Türk  <br>  Barbaros Dikmen`in yönettiği ve rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Selen Seyven, Abdullah Enes Atiş ile Levent Aykul gibi oyuncular bulunuyor.

    Sihirbazlık Okulunda Bir Türk
    Barbaros Dikmen`in yönettiği ve rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda; Selen Seyven, Abdullah Enes Atiş ile Levent Aykul gibi oyuncular bulunuyor.

  6. Tepecik Hayal Okulu  <br>  Güliz Sağlam`ın yönettiği belgesel film "Tepecik Hayal Okulu", özgün kısa filmleri ve tek uzun metraj filmi "Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak"la tanınan Ahmet Uluçay`ı anlatıyor.

    Tepecik Hayal Okulu
    Güliz Sağlam`ın yönettiği belgesel film "Tepecik Hayal Okulu", özgün kısa filmleri ve tek uzun metraj filmi "Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak"la tanınan Ahmet Uluçay`ı anlatıyor.

  7. Kayıp Nehir  <br>  Eva Mendes, Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Lain De Caestecker ve Matt Smith`in oynadığı film, ünlü oyuncu Ryan Gosling`in ilk yönetmenlik denemesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

    Kayıp Nehir
    Eva Mendes, Christina Hendricks, Saoirse Ronan, Lain De Caestecker ve Matt Smith`in oynadığı film, ünlü oyuncu Ryan Gosling`in ilk yönetmenlik denemesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

  8. Gece Takibi  <br>  Başrollerini Oscar adayı Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D`Onofrio ile yine Oscar adayı Ed Harris`in paylaştığı film, aksiyon ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

    Gece Takibi
    Başrollerini Oscar adayı Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D`Onofrio ile yine Oscar adayı Ed Harris`in paylaştığı film, aksiyon ve gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

  9. Sibirya Mafyası    <br>John Malkovich, Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson, Jonas Trukanas, Vitalij Porshnev, Peter Storare, Arnas Sliesoraitis, Pijus Grude ile Ernestas Markevicius`un oynadığı film, Sovyetler Birliği dönemindeki Güneybatı Rusya`da geçiyor.

    Sibirya Mafyası
    John Malkovich, Arnas Fedaravicius, Vilius Tumalavicius, Eleanor Tomlinson, Jonas Trukanas, Vitalij Porshnev, Peter Storare, Arnas Sliesoraitis, Pijus Grude ile Ernestas Markevicius`un oynadığı film, Sovyetler Birliği dönemindeki Güneybatı Rusya`da geçiyor.

  10. Aşk Vizesi<br>    Simon Helberg ile eşi Jocelyn Towne`un yönettiği filmde; Simon Helberg, Melanie Lynskey, Zachary Quinto ile Geoffrey Cantor oynuyor.

    Aşk Vizesi
    Simon Helberg ile eşi Jocelyn Towne`un yönettiği filmde; Simon Helberg, Melanie Lynskey, Zachary Quinto ile Geoffrey Cantor oynuyor.

  11. Poltergeist: Kötü Ruh  <br>  Gil Kenan`ın yönettiği ve Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris ile Nicholas Braun`un oynadığı "Poltergeist: Kötü Ruh", haftanın yabancı korku filmi.

    Poltergeist: Kötü Ruh
    Gil Kenan`ın yönettiği ve Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Jared Harris ile Nicholas Braun`un oynadığı "Poltergeist: Kötü Ruh", haftanın yabancı korku filmi.