PTT'den 'kapıdan kapıya teslim servisi' hizmeti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2008 16:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- PTT Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde 2006'da uygulanmaya başlanan ''Kapıdan Kapıya Teslim Servisi'' hizmeti Şanlıurfa'da da uygulanmaya başlanacak.

Şanlıurfa PTT Başmüdürü Ali Aybal, söz konusu hizmetle ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Aybal, PTT Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde kargo hizmeti vermek amacıyla 2006'da başlatılan ''Kapıdan Kapıya Teslim Servisi'' hizmetinin 1 hafta sonra Şanlıurfa'da da hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Hizmetten yararlanmak için vatandaşların müdürlük bünyesindeki ''169 Kapıdan Kapıya Teslim Hizmeti'' numarasını arayabileceklerini söyleyen Aybal, birçok kurumun hizmetten faydalandığını kaydetti. Vatandaşların koli, paket veya tebligat işlemlerinin bu hizmet aracılığıyla hizmetin sürdürüldüğü kentlere veya kent içinde istedikleri yere gönderebileceğini ifade eden Aybal, hizmetin şu an 32 ilde yürütüldüğünü söyledi.

Hizmetin tarifesinin kent sınırlarında 1 kilograma kadar 5 YTL, 1 kilogramı aşması halinde kilogram başına 1,5 YTL, il sınırları dışına ise 7 YTL olarak belirlendiğini belirten Aybal, bu hizmeti Şanlıurfa'da başarıyla uygulamayı planladıklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber