Emniyete maaş promosyonuyla araba

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2008 16:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memurları, maaşları konusunda anlaştıkları bankanın verdiği promosyon ve halkın verdiği destekle kurumlarına 3 Fiat Fiorino marka otomobil, 2 Suziki marka motosiklet ve 5 bilgisayar kazandırdı.

Banka'nın verdiği promosyonlar, törenle Bergama Emniyet Müdürlüğü'ne devredildi. Bergama kaymakamı Hüseyin Eren, Emniyet Müdürü Osman Aral, İlçe Müftüsü Bayram Canbey, Koza Altın Madeni Genel Müdür yardımcıları Hayri Öğüt ve Cemalettin Çetin ile Ticaret Odası Başkanı'nın katıldığı törende arabaların hatasız kazasız hizmet vermesi için bir koç kurban edildi.

Emniyet Müdürü Osman Aral, "İlçemizin genç esnaflarından oluşan 18 kişilik bir grupla Bergama Emniyet Hizmetleri Yardım ve Destekleme Derneği halkla bütünleşerek Emniyet Müdürlüğü'ne 2 Suziki (DRZ400) motor, 5 bilgisayar, 1'er adet fotkopi ve olay yerindeki delilleri görüntüleme amacıyla fotoğraf makinası kazandırmışlardır. Bu dernek 6 aydır faal durumda olmasına rağmen güzel işler yapmıştır. Dernek başkanı Hakan Kutlu ve yardımcısı Hasan Karadiken'e, ayrıca bu kazanımlarda emeği geçen memur arkadaşlarıma ve genç esnaf arkadaşlarımıza şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum. Bu otomobillerden biri trafikte, biri sivil diğeri resmi olarak kullanılacaktır." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber