Okul kantininde kendini bıçaklayan öğrenci ağır yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2008 11:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Fatih'te, bir anadolu lisesinde okuyan ve sevdiği kızın kendisine karşılık vermemesi üzerine bunalıma girdiği iddia edilen öğrenci, okul kantininde ekmek bıçağıyla kendini bıçakladı. Ağır yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan öğrenciye kan bulabilmek için öğretmenleri uzun süre koşuşturdu.

Fatih Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olay, öğrenci ve öğretmenleri şok etti. İddiaya göre lise 2. sınıf öğrencisi Murat T.(16) sabah erkenden okul kantinine geldi. Kantinde bir süre aşık olduğu kızla konuşmaya çalıştığı iddia edilen öğrenci, daha sonra sinirlenerek kantindeki ekmek bıçağını eline aldı. Bıçağı büyük bir sinirle göğsüne saplayan Murat T. kanlar içinde yere yığıldı. Olayın hemen ardından şoka giren kantinci ve öğrenciler, ambulans ve polisi aradı. Okula gelen ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan öğrenciye öğretmenleride eşlik etti. Aşırı derecede kan kaybeden ve şuuru kapalı olan öğrenci hemen ameliyata alındı.

Yaralı öğrenciye eşlik eden öğretmenleri ise hastanede büyük panik yaşadı. Ameliyata giren öğrenciye kan gerektiği için öğretmenler kan bankası ve acil servis arasında koşuşturmaca yaşadı. Öğretmenlerin koşuşturmaca sırasında panik içinde oldukları ve gözlerinin dolduğu görüldü. Konuyla ilgili konuşmak istemeyen öğretmenler, kan bulununca rahat bir nefes aldı. Murat T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu arada okuldaki öğretmenler ve müdür konuyla ilgili açıklama yapmazken, kantinci öğrencinin bıçağı göğsüne sapladıktan sonra yere yığıldığını söyledi.

Polis olayla ve olayın nedeniyle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber