Ankara Büyükşehir Belediyesine yeni bina

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Nisan 2008 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

< Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 3-4 ay içinde eski terminalin olduğu alanda yapılan 24 katlık modern başkanlık binasına taşınacaklarını bildirdi.

Gökçek, binanın en son teknolojiyle donatılarak, modern bir görünüme kavuşturulduğunu söyledi. Binanın, havalandırma ve güvenlik açısından en iyi durumda olduğunu anlatan Gökçek, tüm birimlerin bir arada toplanarak, vatandaşa kolaylık sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Vatandaşı yeni başkanlık binasının girişinde karşılayarak, mümkün olduğu ölçüde tüm işlemleri üst katlara çıkmadan çözüme kavuşturmaya çalışacak şekilde tasarladıklarını dile getiren Gökçek, şöyle devam etti:

"Vatandaşların belediye ile olan tüm işlerini giriş katında sonuçlandırarak yormayacağız. Aşağıdaki alt kısımları yani müracaatı ona göre tanzim etme çalışmalarımız sürüyor. Tüm birimler burada toplanacak ve Ankaralıya hizmet alımında kolaylık sağlanacak. 3-4 ay içinde eski terminalin olduğu alanda yapılan 24 katlık modern başkanlık binasına taşınacağız. Şu an binanın iç tefrişi tamamlanıyor."

Binanın yapıldığı alanın 94 bin metrekare ve 24 kattan oluştuğunu belirten Gökçek, binanın oturtulduğu alanın ise 36 bin metrekareden meydana geldiğini söyledi.

Belediye Meclis Salonu, Encümen salonu ve başkanlık katının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Gökçek, "Türkiye'nin başkentine yakışır bir başkanlık binası yaptık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber