Anasınıf öğretmenini taciz eden zanlı dövülerek öldürüldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Nisan 2008 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaşar KORKUSUZ / DHA

Adana'nın Kozan İlçesi'ndeki 2 Haziran İlköğretim Okulu'nda kadrosuz görev yapan anasınıfı öğretmeni 23 yaşındaki Ayşegül Karataş, bir süre önce Adana'da galericilik yapan sevgilisi 28 yaşındaki Kenan Aslan'dan ayrıldı. İddiaya göre Kenan Aslan, genç kadını rahatsız etmeyi sürdürdü.

Bunun üzerine Ayşegül Karataş, henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek arkadaşına, "Kenan, beni rahatsız ediyor, gözdağı verin" dedi. Adana'da oto galerisini bulunan Kenan Aslan, bir grup genç tarafından takibe alındı. Önceki akşam saat 21.30'da Kozan'a gelen Aslan'ı sokak ortasında yakalayan gençler tekme tokat dövmeye başladı.

Sekiz kişinin bir kişiyi aralarına alıp dövdüğünü görenler durumu polise ihbar etti. Bu sırada kalabalık, Aslan'ı otomobile bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Polisler bölgede araştırma yaptı ama dövülen gence rastlanamadı. Bu ihbardan yaklaşık bir saat sonra Kozan Devlet Hastanesi'ne feci şekilde dövülmüş şekilde getirilen Kenan Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aslan'ın hastaneye getiren ve adı açıklanmayan kişi, "Onu Işıklı Köyü yolunda yerde yatarken buldum" dedi.İsmi açıklanmayan kişi gözaltına alınarak sorgulandı. Soruşturmayı genişleten polis, anasınıfı öğretmeni Ayşegül Karataş'ın da aralarında bulunduğu sekiz kişiyi daha gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Kozanlı olan eski koruması ve eski milletvekili Musa Öztürk'ün iki yeğeninin de bulunduğu öğrenildi. Dövülerek öldürülen Kenan Aslan'ın cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber