TRT'ye odacı da transfer oldu!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 25 Nisan 2008 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Levent İÇGEN

ÜNLÜ sanatçılara program başına verdiği yüksek ücretler ve yapılan atamalarla gündemden düşmeyen TRT'ye sonunda odacı da transfer oldu! Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'ndan TRT kadrosuna geçip, Yayın Program Genel Müdür Yardımcısı olan Zeynel Koç, bakanlıkta sekreter olan Sevim Şentürk ve odacı Ali Şükrü Köse'yi TRT'ye aldırdı.

Son transfer Ayhan oldu

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan TRT'ye son transfer ise bakanlık basın ve halkla ilişkiler müşaviri Ahmet Turan Ayhan oldu. Haber dairesine ataması yapılan Ayhan bakanlıkta yaklaşık 4 ay görev yaptı. Henüz TRT Haber Dairesi'ndeki görevi belli olmayan Ayhan'ın, kurumda yönetici olacağı öğrenildi. Bakan Ertuğrul Günay'ın da Ayhan'ın TRT'ye geçmesine sıcak baktığı ve ?Orada daha verimli olacağına inanıyorum? sözleriyle atamaya onay verdiği ifade edildi.

TRT'de genel müdür yardımcısı olan Zeynel Koç'un, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan geçici görevle yanına aldığı sekreter Sevim Şentürk ve odacı Ali Şükrü Köse ile bakanlıkta uzun süre birlikte çalıştığı öğrenildi. Şentürk'ün son olarak Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın danışmanı olan İbrahim Sarıtaş'ın sekreterliğini yaptığı, Koç'un isteğiyle TRT'ye geçişine izin verildiği belirtildi. Bu arada yine Bakan Günay'ın danışmanı olan Önder Aytaç'ın da TRT'de program yaptığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber