Platonik aşık katliam yaptı: 2 ölü, 1'i polis 3 yaralı

Tekirdağ'da Fatma Özdemir isimli kadına platonik aşk besleyen adam katliam yaptı. Arkadaşı ile çay içen genç kadını kurşun yağmuruna tutan zanlı daha sonra iş yerine gidip 2 kişiyi vurdu. Kaçarken polise yakalanan şahıs silahını bırakırken de bir memuru yaraladı. Feci olayda 2 kişi canından oldu, 1'i polis 3 kişi de yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2024 13:14, Son Güncelleme : 06 Ekim 2024 14:34

Olay, önceki gün 12.30 sıralarında Süleymanpaşa ilçesi Hükümet Caddesi üzerinde meydana geldi. 33 yaşındaki Eren Uzuner, uzun süredir platonik bir aşk beslediği Fatma Özdemir'i çay ocağında otururken silahla hedef aldı. Saldırgan önce, yanında oturan Barkın Perçin'e silahını doğrultarak kafasına ateş etti. Ardından kıza yönelerek kurşun yağdırmaya devam etti.

İŞ YERİNE GİRİP ARKADAŞLARINI VURDU
Saldırgan Eren Uzuner, daha sonra çalıştığı yere giderek, iş arkadaşları olduğu iddia edilen S.D. ve N.Ç.K.'yı vurdu. Polis iş yerinin sevkiyat aracı ile kaçmaya çalışan zanlının peşine düştü. Çevre yoluna doğru ilerleyen Eren Uzuner, burada polis tarafından durdurulmak istendi. Kaçışı sırasında polis ekipleri tarafından silahını bırakması yönünde yapılan uyarıya cevap verdi. Yere bıraktığı silahı ateş aldı, bir polis ayağından vuruldu.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 1'İ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI
Kafasından vurulan Barkın Perçin (34) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Fatma Özdemir, S.D., N.Ç.K. ve bir polis memuru hastaneye kaldırıldı. Fatma Özdemir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

OLAYIN ARDINDAN PLATONİK AŞK ÇIKTI
İddiaya göre, saldırgan Eren Uzuner'in, bir süredir Fatma Özdemir'e platonik aşık olduğu ve bu aşkın karşılıksız kalması üzerine saldırıyı planladığı öne sürüldü. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandıktan sonra geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen Eren Uzuner, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber