ÖSS için uçaklar rotasını değiştirecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Haziran 2008 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'da pazar günü yapılacak ÖSS sırasında öğrencilerin uçak gürültüsünden rahatsız olmaması için, uçaklar farklı istikametten kalkacak.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Trabzon Havalimanı'nın çevresinde bulunan Karedeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Kanuni Kampüsü ve okullarda, ÖSS'ye girecek olan öğrencilerin uçak gürültüsünden rahatsız olmaması konusuyla ilgili olarak Trabzon'da yayınlanan br gazete girişim başlattı. Yerel gazetenin girişimi üzerine, Vali Nuri Okutan, yetkililere gerekli talimatı verdi.

Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Mehmet Özmen, ÖSS'nin yapılacağı saatlerde sınavdaki öğrencilerin, uçakların gürültüsünden etkilenmelerinin en aza indirilmesi için çalışma yaptı. Açıklamada, hava şartlarının uygun olması halinde sınav saatlerinde uçuş yapacak uçaklara doğu istikameti yönünde kalkış yaptırılacağı kaydedildi.

Vali Okutan, öğrencilerin başarılı bir sınav geçirmeleri için bütün tedbirleri aldıklarını vurgulayarak, ''Öğrencilerin uçak gürültüsünden etkilenmelerinin asgari düzeye indirilmesi yönünde çalışma yapıyoruz. Sınava girecek bütün öğrencilere başarılar diliyoruz'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber