Yoğun bakım uzmanı doktorun trajik ölümü

Antalya'da gece saatlerinde yaşanan olayda, Kepez Devlet Hastanesi'nde görevli uzman doktor balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Nisan 2025 18:16, Son Güncelleme : 08 Nisan 2025 19:36

Antalya Kepez Devlet Hastanesinde yoğun bakım uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ (45), hastaneden gelen telefon sonrası eşi ve çocuklarını uyandırmamak için çıktığı balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Olayın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Olay, gece 04.00 sularında Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi 353 Sokak üzerindeki bir apartmanın 4'üncü katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kepez Devlet Hastanesinde yoğun bakım uzmanı olarak görev yapan Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ (45) gece saatlerinde hastaneden arandı. Görüşme için balkona çıkan Oğrağ, dengesini kaybedip balkondan düştü.

Müdahale ve Sonrası

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Oğrağ, önce özel bir hastaneye ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan müdahalelere rağmen Uzm. Dr. Hamdi Oğrağ öğle 13.00 sıralarında kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Oğrağ'ın hastaneden gelen telefon sonrası eşi ve çocuklarını uyandırmamak için balkona çıktığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber