Başkentte elektrik kesintisi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Haziran 2008 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Dağıtım şebekelerindeki yıllık periyodik işletme, bakım, onarım ve tesis çalışmaları ile TEİAŞ Genel Müdürlüğünce Osmaniye İndirici Merkezi'nde yapılacak çalışmalar nedeniyle 28 Haziran Cumartesi günü Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'nin yazılı açıklamasına göre, elektrik verilemeyecek yerler ve saatleri şöyle:

Sincan'da, 00.00-07.00 saatleri arasında; Fatih, Ulubatlı Hasan, Gökçek, Yunus Emre, GOP, Keremkent, Törekent, Mevlana, Ahi Evran, Pınarbaşı, Tandoğan mahalleleri, Sincan Sanayi Sitesi, Saraycık, Peçenek, Çiçektepe, Aşağı Yurtçu, Yukarı Yurtçu, Polatlar, Tatlar, Esenkent, Esenler köyleri, Yenikent beldesi, İlyakut, İncirlik, Dutluca, Mülk, Fethiye, Akçaören, Kayı, Gökler, Anayurt ve Tekke köyleri.

Ayaş'ta, 00.00-07.00 saatleri arasında; Çanıllı, Başayaş, Baş Bereket, Orta Bereket, Pınaryaka, Bayat, Feruz köyleri, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Erkunt, Ay Döküm Fabrikası, Dökümcüler Sanayi Sitesi'nin tamamı, Tusaş, Atom Enerji, Akıncı ve bu bölgelerde bulunan askeri tesisler, arıtma ve katı atık tesisleri, 3. şahıs aboneler.

Polatlı'da, 10.00-15.00 saatleri arasında; Cumhuriyet, Kurtuluş, Zafer, Fatih mahalleleri, Yeni Mahalle'nin bir kısmı, askeri lojmanlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber