Genelkurmay Başkanlığı: Yıpratılıyoruz

Kaynak : CNN Türk
Haber Giriş : 28 Haziran 2008 22:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ''Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) belli çevrelerin organize bir yapı içerisinde yürüttükleri, menfur bir saldırıyla karşı karşıya olduğunun farkındadır'' denildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinde yer alan basın açıklamasında, "TSK'ya karşı bazı çevreler tarafından uzun bir süredir yürütülmekte olan yıpratma kampanyasının, son zamanlarda internet dahil, basın ve yayın organları vasıtası ile yapılan saldırılarla şiddetini artırdığı" kaydedildi.

Açıklamada, TSK aleyhindeki çok boyutlu ve sistematik faaliyetlerin gelecekte de devam edeceğinin değerlendirildiği ve gelişmelerin yakından takip edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

"Türk Silahlı Kuvvetleri; belli çevrelerin organize bir yapı içerisinde yürüttükleri, menfur bir saldırıyla karşı karşıya olduğunun farkındadır.

Başarısız kalmaya mahkum olan bu saldırılara karşı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kendisini koruyacak tedbirleri alacağı şüphesizdir. Bu tür saldırılara karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en önemli güvencesi, yasal organlar ve Türk yargısının yanılmaz adaletidir.

Her zaman olduğu gibi, aziz milletimizin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne duyduğu sonsuz sevgi ve güven ise en büyük desteğimizdir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber