Tembelliğe kızan vali çıplak ayakla dama çıktı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 04 Ağustos 2008 08:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, üç yıldan beri akan çatıdaki sızıntıya çözüm bulmak için çorapları çıkarıp çatıya çıktı

Üç yıldır akan çatının onarılmamasına sinirlenen Ardahan Valisi Selim Cebiroğlu, ?İş başa düştü? deyip kızgın çatıya çıktı.. Kent merkezindeki Kongre Caddesi'nde bulunan 5 katlı Özel İdare binasının çatısına kaymamak için çoraplarını çıkararak çıkan Vali Cebiroğlu, sıcaktan saclara basamadı. Güneşten ısınan saclara su döktürerek soğumasını sağlayan Vali Cebiroğlu, hem sorunu yerinde tespit etti, hem de müteahhit Kazım Topçuoğlu'na ne yapması gerektiğini söyledi. Vali Cebiroğlu, ?Özel İdare 6 yıl kadar önce hizmete girmiş. Beşinci katta bulunan Polisevi'nde kalanlar, çatı aktığı için perişan oluyor. 3 yıldır akan ve bir türlü onarılamayan çatıyı yerinde incelemek ve müteahhite ne yapmasını göstermek için çatıya çıkmak zorunda kaldım? dedi.

Heyecanlı dakikalar

Vali Cebiroğlu'nun çıktığı Özel İdare Müdürlüğü'nün eğimli olan çatısına düşme tehlikesine karşılık halat çekildi. Ancak halatı kullanmayan ve sporcu yönüyle bilinen Vali Cebiroğlu kendisi ile birlikte çatıya çıkan korumalara halata tutunmalarını söyledi. Polisler, çatıdaki incemelenin sona ermesi ile birlikte derin bir ?oh' çekti.

NEDEN ÇÖZMEDİNİZ?

Ardahan Valisi, müteahhiti de alıp çıktığı çatıda polisevinde kalanların yıllardır başına pis su aktığını söyleyip, onarımın nasıl yapılması gerektiğini gösterdi. Vali Cebiroğlu, ?Kalanlar perişan oluyor. Ne yapılmasını göstermek için çatıya çıkmak zorunda kaldım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber