Yunus ekibinin kazasında 2 polis yaralandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2008 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'da Yunus ekibinin tek taraflı trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı.

Polis memurları L.Y. ve A.A'nın bulunduğu motosiklet, Söğütözü'nde, Beştepe istikametinden Çevre ve Orman Bakanlığı önüne çıkan alt geçide girerken virajı alamayarak yol ortasındaki bariyerlere çarptı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar bulunduğu belirlenen iki polis memuru, ambulansla Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.


Yardıma giden polisler kaza yaptı: 6 yaralı

Tufan HAMARAT/İZMİR,

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde bir kavgaya müdahale eden meslektaşlarının yardım çağırması üzerine siren çalarak gitmeye çalışan polis aracı ile bir servis minibüsü çarpıştı. Kazada, 2 polis memuru ve servis minibüsündeki 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 02.30 sıralarında Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının bulunduğu 194 Sokak ile 184 Sokak kesiştiği noktada meydana geldi. Süvari Caddesi'nde bir motosiklet ile otomobilin hasarlı kazaya karışması ardından çıkan kavgaya müdahale için giden polis ekibi yetersiz kalınca telsizden destek ekip gönderilmesini istedi. Anonslar üzerine zor durumda olan meslektaşlarına yardıma gitmek için Bornova'dan asayiş ekibi harekete geçti. 194 Sokak'tan Süvari Caddesi'ndeki arkadaşlarının bulunduğu yere gitmek isteyen polis memuru 30 yaşındaki Özgür Yıldız yönetimindeki 35 A 82350 plakalı polis ekip aracı ile 184 Sokak'tan aniden önlerine çıkan bir beyaz eşya yetkili servisinde çalışan işçileri taşıyan 37 yaşındaki Hüseyin Birsöz yönetimindeki 35 AG 7943 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Servis misibüsü polis aracıyla çarpıştıktan sonra yol kenarındaki ağaca ardından bir binanın bahçe duvarını yıkıp güçlükle durabildi. Kazada, polis aracının sürücüsü Yıldız ile yanındaki meslektaşı 26 yaşındaki Hakan Ülker, servis misibüsünün sürücüsü Birsöz, minibüste bulunan 37 yaşındami Tamer Coşkun, 22 yaşındaki Altan Metin, 36 yaşındaki Aslan Boz yaralandı. Savaş alanına dönen olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi bir süre ambulansı bekledikten sonra kan kaybeden yaralıları ekip araçlarıyla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu bildirildi. Meslektaşlarının kaza yaptığını öğrenen Bornova'da görevli polis memur ve amirleri hastaneye gelerek meslektaşlarını bir an olsun yalnız bırakmadı. Polis soruşturma başlattı.


Polis aracıyla minibüs çarpıştı:7 yaralı

İzmir'in Bornova ilçesinde polis aracıyla bir minibüs çarpıştı. Kazada 7 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bornova 184. Sokak civarında polis memuru Özgür Yıldız yönetimindeki polis otomobili ile Hüseyin Birsöz yönetimindeki 35 AG 7943 plakalı minibüs çarpıştı.

Kazada polis memurları Özgür Yıldız, Hasan Ülker ve minibüs sürücüsü Hüseyin Birsöz'ün yanı sıra minibüste bulunan Metin Arkan, Tamer Coşkun, Aslan Boz ve Özdemir Özdemir hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber