Zayıflama merkezinde hayatını kaybetti

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 08 Eylül 2008 20:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Doktor Muzaffer Kuşhan'ın zayıflama kampına katılan 19 yaşındaki Dila Kurt 1,5 ayda 98 kilodan 84 kiloya indi. Ailesi kendisini ziyaret ettiği gün kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

- Dila'nın ölümünün ardında ihmal iddiaları ortaya atıldı. Zayıflama merkezinin sahibi Kuşhan ise Kurt'un ölümünün diyet programıyla ilgisi olmadığında ısrarlı.

Dila Kurt, 45 gün önce kilo vermek için zayıflama merkezine katıldı. 45 gün sonunda 13 kilo verdi ama kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yakınları bugün Dila'yı son yolculuğuna uğurlarken öfkeliydi. Zayıflama merkezi sahibi Muzaffer Kuşhan'ın gönderdiği çelenk parçalandı.

Yeğeni Dila'yı kaybeden Galatasaray Kulübü Eski Yöneticisi Ali Dürüst, devletin bu olayın takipçisi olması gerektiğini söyledi: ?Gerekenler yapılacak. Sağlık Bakanlığı'nın da buna el koyacağını tahmin ediyorum. Hiçbir sorunu olmayan 19 yaşındaki bir evladımızı kaybettik. Bununla ilgili mutlaka bir tedbir alınacağını düşünüyoruz: Biz savcı değiliz, hakim değiliz. Bu işin takipçiliği devlete düşüyor.?

NTV'de konuşan zayıflama merkezi sahibi Doktor Muzaffer Kuşhan, Dila Kurt'un merkeze geldiğinde bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

Kuşhan, Kurt'un ölüm nedeninin uyguladıkları diyetle ilgisi olmadığını savundu. Kurt'un ölümü hakkında Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber