Cami temeli atan Vali: Bu hayırların en güzeli

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 25 Eylül 2008 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hilal YÜKSEL/SİVAS,

SİVAS'ta Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan 3 bin kişilik caminin temel atma törenine katılan Vali Veysel Dalmaz, bunun hayırların en güzeli olduğunu belirterek, bölgedeki sanayicilerden inşaata destek istedi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde 2 bin 400 metrekare alana yapılacak olan Organize Sanayi Camisi için temel atma töreni düzenlendi. Törene katılan Vali Veysel Dalmaz, cami yapımının hayırların en güzeli olduğunu belirterek bölgedeki mütesebbislerden cami için maddi yardımda bulunmalarını istedi. 3 bin kişi kapasiteli caminin 4.5 milyon YTL'ye mal olacağı belirtildi.

Bölgede camiye ihtiyaç duyulduğunu ve bu ihtiyacın da kendilerine bildirildiğini belirten Vali Dalmaz şunları söyledi:

?Organize Sanayi Bölgesi'ndeki müteşebbislerimizle yaptğımız toplantıda bu bölgede camiye ihtiyaç duyulduğu bize iletildi. O zaman dedik ki ortada yapılacak bir eser var. Hayırların da en güzeli olan bu hayrı hep birlikte omuzlayalım dedik. Bütün arkadaşlarımız kendi bütçelerine göre destek verdi.

Bu gayretler ile bugün bu caminin temelini atıyoruz. Bu cami Sivas'ın en güzel, en büyük camilerinden biri olacaktır. Hizmetlerin en güzelinin bu olduğunu düşünüyorum. Kazandığımız paralar bir yerden gelip bir yere gidecek. Cami inşaatı destekler ile en kısa zamanda tamamlanacaktır.?

Yapılan konuşmalarından ardından caminin temeli dualar eşliğinde atıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber