Savcı, cafe sahibini döven polisin ifadesini aldı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 16 Ekim 2008 07:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

'Polis, çay için kafe sahibini dövdü'

İSTANBUL Milliyet

Küçük bardakta çay istemesine rağmen kendisine büyük bardakta çay getirilmesine sinirlenen ve hesap ödemek istemeyen bir polis memurunun arkadaşlarıyla birlikte kafe sahibini döverek hastanelik ettiği iddia edildi

Yediği dayak sonucu beyin kanaması geçiren kafe sahibinin tedavisi Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

İddiaya göre, Kartal'da kafe sahibi Serhat Eyüpoğlu, kız arkadaşıyla birlikte içtiği çayın parasını ödemek istemeyen bir müşteriyle tartıştı. Küçük bardakla çay istemesine rağmen, çayın büyük bardakla geldiğini belirten müşteri, sivil polis olduğunu söyleyip, "Küçük bardakla çay istedim, büyük geldi. Ben polisim, bir de hesap mı ödeyeceğim?" dedi.

Kısa süreli tartışma sonrasında kız arkadaşıyla birlikte dışarı çıkan müşteri, cep telefonuyla bazı arkadaşlarını aradı. Bir süre sonra sivil polis olduklarını söyleyen dört kişi de kafeye geldi. Bu kişiler mutfağa soktukları Eyüpoğlu'nu öldüresiye dövdü.

Kafasına aldığı telsiz darbeleri sonucu beyin kanaması geçiren Eyüpoğlu, daha sonra kafeye gelen babası tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Baba Eyüpoğlu polisler hakkında suç duyurusunda bulunurken, kafede olay çıkaran ve Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nde görevli olan Bülent adlı polis memurunun Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifadesi alındı. Diğer saldırganların belirlenmesi için de çalışma başlatıldı. Polisin, "Bana kafa attı. Onun için beyin kanaması geçirmiştir" dediği iddia edildi.

Bu arada Eyüpoğlu'nun eşi Hülya Eyüpoğlu, yetkililerden bir açıklama gelmediğini belirterek ?Geçen gün vergi levhamızı aldılar. Araştıracaklarmış. Özür beklentimiz yok. Gereğinin yapılmasını istiyorum. 5-6 kişi dövmüşler. Hâlâ ellerini kollarını sallayarak geziyorlar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber