Üniversite öğrencileri aşırı hızdan kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Haber Giriş : 24 Ekim 2008 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Mithatpaşa Caddesi Limanreis Durağı önünde meydana geldi. Narlıdere'den Güzelbahçe yönüne giden 19 yaşındaki Mustafa Utku Temel yönetimindeki 35 AD 8661 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarpan otomobil, savrulup takla atmaya başladı. Takla atan otomobil deniz kenarında bulunan istinat duvarına çarparak durabildi. Denize uçmaktan son anda kurtulan otomobilin içerisinde sıkışan ve üniversite öğrencisi oldukları belirtilen Mustafa Utku Temel ve 19 yaşındaki arkadaşı Gözde Müfide Akın, olay yerine gelen AKS ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldı. Kaza esnasında yolda yürümekte olan Tufan Omuroğlu, "Araç çok süratli geliyordu, yanımdan geçtikten sonra savrulmaya başladı. Daha sonra kaldırıma çıktı. Direği devirdi ve takla atarak buraya geldi." dedi.

Ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Gözde Müfide Akın, yolda hayatını kaybetti. Sürücü Temel'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber