MEB'den bina içinde diş macunu standına onay

Haber Giriş : 05 Kasım 2008 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Milli Eğitim Bakanlığı, personeline hizmette sınır tanımıyor. Bakanlık, artık işporta ürünlerinin de Bakanlık merkez binada satılmasına izin vermeye başlarken buna ilk olarak Sensodyn marka diş macununun satışı ile başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, personeline hizmette sınır tanımıyor. Bakanlık, artık işporta ürünlerinin de Bakanlık merkez binada satılmasına izin vermeye başlarken buna ilk olarak Sensodyn marka diş macununun satışı ile başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni bir uygulamaya da imza atarak, Bakanlık merkez bina da bir satıcının diş macunu standı kurmasına izin verdi. Satıcı, bakanlığın 8. katında kurduğu stantta eczanelerde 17 YTL'ye satıldığını söylediği Sensodyn marka diş macununun, 10 YTL'ye MEB personeline satıyor. Satıcı, diş iki tane alana ise diş macununu 15 YTL'ye satıyor. Standını Bakanlık yemekhanesinin dışına kuran satıcı, yanında parası olmayana ise çalıştığı birim ve ismini alarak diş macununu gönderiyor.

diş macunu satışı personel tarafından ilgi görürken, Milli Eğitim Bakanlığı'nda görülen işportaları aratmayan olaya ise kimin izin verdiği bilinmiyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber