Zabıta ekipleri arasında reklam panosu anlaşmazlığı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2008 19:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Avcılar Belediyesi zabıta ekipleri arasında reklam panosu nedeniyle tartışma çıktı. Zabıta yetkililerinin olay yerine gelmesinin ardından reklam panosunu yerleştirme işi sonraya bırakıldı.

Alınan bilgiye göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar'da sahil çalışmalarının reklamını yapmak için Ambarlı meydanındaki kavşağa reklam panosu asmak istedi. Bunun için kavşakta kazı çalışmasına başlayan İBB zabıta ekiplerini gören Avcılar Belediyesi zabıta ekipleri, duruma müdahale etti. İki zabıta ekibi arasında reklam panosunu yerleştirme konusunda anlaşmazlık çıktı. Bunun üzerine olay yerine her iki belediyeden zabıta yetkilileri geldi.

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Güven, bölgenin kendi sorumluluklarında olduğunu belirterek, "Burası hukuki olarak Büyükşehir'in tasarrufunda. Ancak, biz geçtiğimiz sene burada çevre düzenlemesi yaptık. Büyükşehir Belediyesi şimdi buraya reklam panosu asmak istiyor. Bu pano çevre düzenlemesini bozacak. Olaydan Avcılar Belediyesi'nin de haberi yok." iddiasında bulundu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta yetkilileri ise kavşağın ana arter üzerinde olduğunu ve buraya Büyükşehir Belediyesi'nin pano yerleştirebileceğini savundu.

Zabıta yetkililerinin aralarında yaptıkları konuşmalar sonucunda panoyu yerleştirme işi askıya alındı. Büyükşehir zabıta ekipleri kazdıkları çukura sadece panonun ayak kısmını yerleştirerek olay yerinden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber