Tartıştığı polisin kurşunlarına hedef oldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2008 13:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayrampaşa'da işyerinin önüne otomobilini park etmek isteyen polisle tartışan genç, aynı polisin kurşunlarına hedef oldu. Bacağından yaralanan işyeri sahibi ve kafasına tahta ile vurulduğunu belirten polis, adliyede birbirinden şikayetçi oldu.

Basit bir park tartışması olarak başlayıp her iki tarafında birbirini yaraladığı kavga, Yenidoğan Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi Ulubatlı Sokak üzerinde dün meydana geldi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet G.(22) ve yanındaki arkadaşı Salih P., otomobilini Hilmi Erdemirci'nin dükkanının önüne park etti. Ahşap merdiven işi yapan dükkanın sahibi Hilmi Erdemirci(66) ve oğlu Tuğrul Erdemirci (32) polise arabayı dükkan önüne park edemeyeceğini söyledi. Polis de işinin kısa süreceğini ve arabasını orada fazla tutmayacağını söyledi.

Yükleme yapacaklarını söyleyerek bir an önce otomobilli kaldırmasını isteyen baba ve oğul polis memuruyla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce, iddiaya göre Tuğrul Demirci içeri giderek bir sopa getirdi. Saldırıya uğrayacağını düşünen Mehmet G., havaya bir el ateş etti. Kavganın büyümesi üzerine polis memuru, 4 el daha ateş etti. Mermilerden biri Tuğrul Demirci'nin sol dizine, diğeri de sağ ayak bileğine isabet etti.

Acı içinde yere yığılan Tuğrul Demirci hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Olay yerine gelen polis ekibi de meslektaşını alarak karakola götürdü. Taraflar dünkü kavganın ardından bugün Eyüp Adliyesi'ne gelerek birbirinden şikayetçi oldu. Yaralı Tuğrul Erdemirci yürüyemediği için adliyeye kucakta getirildi. Tuğrul Erdemirci, kavga sırasında babasına küfürler edildiği için sopayla saldırdığını söyleyerek, "5 yaşında bir çocuk sahibiyim. Sakat kalırsam bunun hesabını kim verir? Çoluğuma çocuğuma kim bakar" diye konuştu. Tuğrul Erdemirci'nin ağabeyi Bülent Erdemirci'de kardeşinin bileğine isabet eden kurşun nedeniyle sakat kalma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Polisten şikayetçi olduklarını ve cezalandırılmasını istediklerini belirten Bülent Erdemirci, sonuna kadar bu işin takipçisi olduklarını söyledi.

Polis memuru Mehmet G. ise, "Olay yerinin yakınında bulunan evime bir tamiratçı getirmiştim. Bana arabayı kaldırmamı söylediler. Sadece 5 dakikalık işim olduğunu ve polis olduğumu söyledim. Babasıyla aramızda kavga çıktı. Oğlu sopa getirdi ve bana saldırdı. Kendisini uyarmama aldırış etmeyince havaya doğru uyarı maksatlı ateş ettim. Ancak olayın büyümesi üzerine kendimi korumak için bacaklarına doğru ateş ettim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber